torsdag, januar 18, 2007

Spørsmål fra mor...

Min kjære mor lurte på om jeg kunne legge ut denne forespørselen på bloggen min. Hun har veldig lyst til å skaffe seg mere av dette stoffet som er brukt på lue, overdel og nederst som dekor på denne dåpskjolen. Er det noen som har til salgs? Eller lignende stoffer som kan være fine til dåpskjoler?

Stoffet kommer egentlig fra en nydelig kjole jeg kjøpte på et loppemarked i Oslo for mange år siden. Kjolen var pent brukt og stammet vel fra 50-60 tallet? Mamma har nå brukt den til å dekorere 2 dåpskjoler, men skulle så gjerne ha fått tak i mere. Er det noen som kan hjelpe eller har tips til hvor slikt kan skaffes? Det er aldri loppemarkeder her, så det er ikke et alternativ.

Her er et nærbilde av stoffet. Det er både sølv, gull og perlemor i det. Det er så nydelig!


8 kommentarer:

katarina sa...

For noen fine bilda av lissmor! Det e no bra nydelig den dåpskjolen du ha fått sydd te lissjenta ja.. Håper dere finn nå mer av det stoffet.. Må det være likens eller kan det være i samme stilen?

Annettes Hobbyblogg sa...

Hihi, ja her var hun bittelita! Hun var bare en mnd da hun ble døpt, men kjolen er vel i str ca 2-3 mnd, så hun druknet nesten i den. Det må ikke være likedan men gjerne noe lignende. Ikke lett å finne sånt i butikker eller kataloger nemlig. Vet du om noe?

Hilde C. sa...

Det vil tro at stoffbutikkene på Grønland i Oslo kan ha noe lignende. Det er en nydelig dåpskjole :-)

Karna sa...

Åhhhh så nydelig!

Skjønner godt at hun skulle hatt mer av stoffet, Stoff & Stil har mye stoff til dåp/bryllup/fest kjoler, kan ta en titt på sidene deres kanskje?

Ha en fin helg!

kreoline sa...

Nydelig liten baby, kjole og stoff. Kan godt forstå at din mor vil ha mer av det stoffet, det var helt lekkert. Er en del på Fretex, skal holde øynene åpne. Ha en fin helg.

Annettes Hobbyblogg sa...

Ja, det er kjempefint om dere kan ha det i bakhodet! Tror nok så gjerne de har lignende stoffer på Grønland ja, dit skal jeg iallefall en tur i sommer!

Grete sa...

Har vært innom og sett på dådskjolen, og den er noe av det fineste jeg har sett! Litjpia di er jo skjønn Annette. Ønsker deg ei god uke; ser du er megakreativ for tida; herlig!!

Grete sa...

Glemte å si at jeg skal ha i bakhodet jeg også!!