tirsdag, januar 16, 2007

Prikkete uke...

Nytt tema denne uken hos Sylvez er prikker. Vet ikke helt om dette kvalifiserer? Dette er resultatet av et lite samarbeid mellom meg og min datter på snart 2 år. Hun ville helst lime mens jeg måtte rive og knøvle silkepapir i en vill fart! Hun har vært syk og hjemme i dag, så vi har også malt, tegna, tusja og brukt glitterlim. Nå er en vegg fylt med dagens kunstverk...og lille tutte er veldig fornøyd med seg selv!


Dette stoffet ble kjøpt på Fretex for en billig penge på mandagen. Liker det så godt, det har så mange bruksmuligheter. Og ikke minst masse prikker!


Her snakker vi virkelig prikker, eller polkadots? Herlige servietter fra Kremmerhuset!Forelsket meg også i disse søteste tykke "Hello Kitty"- sokkene hos H&M, med glitter og prikker.
Det er ikke umulig at det dukker opp flere prikker her i løpet av uken, er glad i prikker merker jeg, så dette var et bra tema for meg!


3 kommentarer:

Solstad sa...

Her var det masse fine prikker :)
God bedring til lillejenta di!

anniche sa...

Så masse flotte prikker, skjønner hun var fornøyd med seg selv- kjempe flink!
Stoffet var nydelig- og prikkete servietter er så søtt!

Gi en god bedring klem til Anikka

Julie sa...

Så masse søte prkker da. Ser ut som prikker er inne nå til våren. Har ikke så mye selv, men hadde mye før. Synes det er så søtt med prikker både på klær og ting : )