mandag, desember 17, 2007

Kvist

Inspirert av Bo og diverse interiørblader har jeg fått veldig sansen for både ekte og "jalla" kvister med diverse dekorasjoner.
Da jeg nevnte dette for min kjære mor denne lørdagen, hoppet hun omtrent ut av bilen i fart og rappet et par greiner på gården til søstra mi.
Effektiv som hun er, tok hun seg også av spraylakkeringen, så kvisten ble levert fiks ferdig og klar for pynting på døra neste dag:)

Dette er altså julekvisten min.
Siden jeg ikke hadde en passende krukke, tok jeg bare min gule kaffekanne fra Kremmerhuset og fylte den opp med steiner. Så nå står den og pynter opp på kista mi med diverse sølvfat, lysslynge og annet nips.
Mye finere i virkeligheten...selvsagt!
Jeg nevnte i en post her tidligere at juletreet var på plass...eh...altså, det er snakk om et lite plast-juletre på ca 1 meter som tilhører min lille Annika:)
Dette er nå overlesset med rødt, gull, sølv, og hun elsker det (og det gjør dermed også jeg)
Men det er nok det eneste juletreet vi skal ha i år, jeg nøyer meg med kvisten.
Annika er syk igjen, så vi holder oss inne og ser Astrid Lindgren-filmer, roter, rydder, julepynter, synger, leser og baker litt.
Tips på hvordan få febermåler, stikkpiller og hostesaft på plass uten et hysteri av en annen verden, mottas med takk:)
Ønsker dere alle en fin uke!

32 kommentarer:

Hobbyhuset-Merete sa...

Så artig med spraylakka og pynta kvist!! Den gjorde seg godt oppi termosen og ;o) stakkars vesle Annika som er sjuk igjen...har ikkje akkurat gode råd for det du nemner, men kan trøyste deg med at det går over når ho blir litt eldre ;o) Maren var akkurat lik, men er blitt kjempeflink nå!!

kreaLIV sa...

Trøsteklem til dere, håper hun er frisk til jul da.
Nei, de kvistene blir for moderne før meg...jeg elsker gran til jul.
Kvister kan vi ta på nyåret *fnise*
Ønsker god bedring

Mita`s hjørne sa...

Jøss - noe så flott... Og termosen gjorde seg som vase, dette ble jo bare supert...

Har en utfordring til deg jeg, på bloggen min...

Ha en koselig kveld...

elin1976 sa...

Stakkars lille prinsesse. Det er mange som ligger paddflate nå. Har selv en sjef som rett og slett måtte kaste inn håndkleet her om dagen. Hun hoster og hoster.sover ikke på nettene og har en syk unge på 3 hjemme fra barnehagen.
Kvistene dine er orginale og nydelige. Har trollhassel stående men har planer om å pynte dem litt jeg også. Men har ikke bestemt meg helt for om jeg skal ha dem ute eller inne. Ha en fin kveld:O)

åsemor sa...

Greit med en kvist til juletre, dekorativt.
Heldig med "førjulsgaven" din, stilig det hjertet :)
God bedring til Annika.

Ha ei fortsatt fin førjulsuke !

Ingrid sa...

Kreativ ide! Den kvisten ser ut til å passe godt inn hos deg! :)
Ha en fin-fin førjulstid!

Kreoline sa...

Nydelig kvist, lekkert pyntet. Ikke kjekt med syke barn, men det går bedre til eldre de blir, ikke akkurat noen trøst for det akkurat nå da. Ha en fin uke.

Torill sa...

Jøss, litt av noen eksklusive kvister som vokser hjemme hos meg da!! Ble jo knall tøft jo!! Passer mye bedre med slikt "juletre" hos deg:) Så kan du ha det mer tradisjonelle treet på Annika`s rom! Håpe lille tulla bli helt bra til julaften. Gleder meg sånn til å se henne åpne alle gavene sine:)

ceciliegrut.blogg.no sa...

Kult! Så fint det var.

Håper hun blir frisk igjen før julaften. Det er så kjedelig å være syk da..

chatrine sa...

Så artig med julekvisten din! Den ble skikkelig søt!
Å fin gave har du fått fra din hemmelige venn også:)
Go bedring til dere, og en fin onsdag!
Klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Ser att du fått din gåva från mig, och att du gillade sakerna! Så roligt!
Jag fick också jättefina saker från min hemliga vän!

Kram Din hemliga vän!

mona sa...

Så stilig det ble med kvisten din,jeg gjorde akkurat det samme da jeg bodde i Asker,og skulle til Nord-Norge i julen,ingen granbar som drysset,kjekkt....! Passet jo godt i termosen også ! God bedring til lillepia ..må jo bli frisk til pakkene skal åpnes,krysser fingre og tær :)

Solstad sa...

Stilig kvist !! Stakkars Annika ...det er ikke noe kjekt å være syk :( Jeg har dessverre ikke noe råd ang det du spør om. Jeg jobber med små barn og det er ikke alltid like enkelt å få sjekka feberen nei :/....man må bare prøve med litt avledningsmanøver og lokke "mat" ;)
God bedring og lykke til!
psst: veldig koselig gave du fikk fra din hemmelige venn !

den gode feen sa...

Knallfint med den kvisten. Fin detalj å spraylakkere den! Stakkars veslemor som er sjuk. Dåko får kosa dåko inne, og satsa på at ho vert frisk til jul!! Klem

My little footprints sa...

Hei!
Stakkars lille vennen da. Og ekstra kjedelig å bli syk nå i jula! Du har vel brukt opp de fleste triksa for at stikkpiller og febermåling skal gå fint for seg, de fleste unger er vel ikke så begeistret for det. Eneste trikse jeg kan gi deg, er at du ikke bruker ordet stikkpille når hun skal få det. DE fleste barn assosierer ordet "stikk" som noe veldig vondt, selv om det ikke er ment i den settingen. Jeg vet vi gjør det på barneavdelingen, også når vi skal legge på "stikklaken" bruker vi et annet ord. Små belønninger etter stikkpille, febermåling og hostesaft kan jo også hjelpe. Men det har du vel sikkert prøvd, noen ganger går det bare ikke uansett hva man prøver. God bedring ønskes til tulla di.
Forresten kjempefin kvist du fikk deg!
Juleklem fra Beth

Mia sa...

Julekvisten din ble jo bare superfin og vakker! Og hvem trenger nå egentlig et juletre nå man kan et slik alternativ? Og så håper jeg at din lille Annika blir frisk snart og at dere virkelig kan nyte denne fine førjulstiden, for ikke å snakke om den store kvelden, som snart er her...!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er bare innom en snartur for å ønske deg en riktig
GOD JUL..

Canoza sa...

Hei. Jeg er på en gave-along-runde.
Det er første gangen jeg er med på denne koselige alongen, og nå prøver jeg å komme meg gjennom alle bloggene. jeg vil med det samme få ønske deg en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR

Timotei sa...

Stilig kvist! Ja, en blir jo ganske så inspirert til forskjellige prosjekt når en titter rundt på bloggene til hverandre!
Ønsker deg en riktig GOD JUL!
Klem fra Rannveig.

Lise sa...

Heia!
Hyggelig at vi har "funnet hverandre" igjen!! Male-stilen din er VELDIG forandret/utviklet på noen år. Jeg har gledet meg over blogen din i morges.God jul fra Lise

Koselig koselig sa...

Kan jeg si det??? Dritkul mener jeg... for det er det den er kvisten din i termosen og alt sammen!
DRITKUL!

God helg :)

Landliv sa...

RIKTIG RIKTIG GOD JUL TIL DEG!!
De beste ønsker for julehøytiden og det nye året herfra! Klem

Sublim Design sa...

Så fina saker du fått av din hemliga vän!
Det var ju en fin idé med kvistar,
som man kan dekorera vackert!
Vill ju så klart önska dig en riktigt,
GOD JUL

/S

Berit sa...

Ønsker deg og dine en fin julehelg!
Klem fra Berit

M&Co sa...

Så fin gren! Elsker det bare utrykket med pynt på grener :-) Også rosa da ;-)!

Kreoline sa...

Innom for å ønske deg en god jul, klem.

Gunhild, NO sa...

Så kjedelig når ungene blir syke, spesielt nå som det er jul... Håper hun snart blir bedre. Kvisten var fin den. Jeg syntes det var vanskelig å spraye kvister, så jeg gikk over til pensel. Ønsker deg ei god jul og et godt nyttår!

Hobbyhuset-Merete sa...

Hei Annette!! innom igjen for å ynskje deg god jul!! kos deg masse med familien og nyt fridagane :o)

Jorunn sa...

Herlig kvist! Håper frøkna er frisk nå, og at dere er klar for å feire jul! Ønsker dere en riktig riktig god jul og alt godt i det nye året! Masser av juleklemmer fra Jorunn

Ellie sa...

Det ble stilig med den kvisten! Håper Annika snart friskner til igjen. Ønsker deg en riktig god jul!

chatrine sa...

Er innom hos deg for å ønske deg en kjempefin jul!
Juleklem fra chatrine:)

RedRobin sa...

Hei! Ville bare innom og ønske deg og dine en riktig GOD JUL! :o) Håper arvingen har frisknet til igjen og at feberen er borte...