torsdag, mars 01, 2007

Den spede begynnelsen...


...på nok et teppe! Denne gangen er det striper/bølger som gjelder! Hadde et svare strev med å forstå mønsteret (som alltid), men når man først har gjort det, går det som en lek. Bruker nesten bare restgarn, så dette kommer til å bli fargesprakende! Jeg bruker heklenål 5 og tynt ullgarn (som Juvel og Heilo), har lagt opp så det er ca 110 cm bredt. Det kommer til å ta lang tid før dette er ferdig, men det er som sagt kjekt å ha noe å pusle med foran fjernsynet også.
Ellers så fikk jeg katalog fra Stoff og Stil i dag, "Bolig 2007". SÅ mye fine stoffer der altså! Mye søtt prikkete og stripete og blomstrete. Kan anbefales!
Har forresten tenkt å donere litt til Julie K`s hjertesak i form av hjemmelagde ting. Ta en titt innom bloggen hennes hvis du også vil hjelpe!
Ha en koselig torsdag!

14 kommentarer:

Julie K sa...

Oj så fin denne blir da. Jeg begriper meg jo ikke på slike ting, så jeg blir jo såååå imponert for jeg synes det ser fryktelig vanskelig ut. Så du får stor stjerne hos meg : )

Tusen takk for at du reklamerer for min sak også, blir så glad av sånt. Har fått en veldig fin respons, så dette tror jeg blir kjempebra. Skal prøve meg på litt saker selv også, må bare finne ut hva jeg får til.

Holder på å lage dyreside nå. Der kan man følge dyr og innsamling. Virker faktisk som de fleste hobbyfolk også er dyrekjære, gode egenskaper begge. Ha en fin kveld : )

Koselig koselig sa...

Hei Annette T! Så kult det teppet ser ut til å bli, jeg forstår ikke bæret av mønster til hekling. Haha... det ser veldig komplisert ut! Men jeg har lært å hekle slike lapper med masse farger, min venninne lærte meg, men nå tror jeg at jeg har glemt det!!! hi hi...

Jeg har donert smykke til Julies sak og skal sende de til henne pr post i morgen. De ligger ferdig innpakket på jobben :) Jeg håper hun får inn riktig masse!!! :)

Anna Lisa sa...

Dette teppet kjem til med å bli kjempe fint. Du er utrolig flink:) Fikk meg jobb i dag:) Butikksjef på Princess interiør:) Blir gøy det:) ha en fin aften. Klem Anna Lisa

Ellie sa...

Så flink du er som har begynt på teppe! Blir nok deilig og lunt. Kunne også tenke meg å hekle et teppe, men er ikke helt sikker på utholdenheten min ;-). Jeg får prøve meg på litt andre saker først, så får vi se!

Hulda sa...

Så flott det teppet ser ut til å bli! Så spennende bolig katalogen til Stoff og Stil hørtes ut, gleder meg til jeg får den.

Tonje sa...

Hei hei!
Takk for koslig komentar på bloggen min,det betyr mye for meg=)

For ett pågangsmot du har som skal lage ett slikt teppe. Jeg hadde nok aldri klart det,men det gjør du som er så flink. Blir spennende å se bilder videre på teppet,og det å få brukt opp restgarnet må være befriende. Ha en flott dag i morge. Klem fra meg.

kreoline sa...

Teppet blir kjempefint, farverikt og flott. Det er jo så kjekt å hekle, greit tidsfordriv foran TV-en. Flott sak Julie har satt i gang, tror nok det er mange som er med på den. Ha en fin helg.

Guro sa...

De er så fine disse teppene. Jeg har startet forsiktig med det skjerf.... har veldig lyst å lage teppe, men vet ikke om jeg er tålmodig nok...
Ha ei fin helg, kanskje teppet ditt vokser litt over helga :O)

Kristin Helene sa...

Det teppet blir kjempestilig!! Og dessuten en ypperlig måte å bli kvitt restegarn på :)

anniche- design shop sa...

Flott sjerf Anette- henger meg på Julie...

Klem og god helg

siripirisiri sa...

Oj!
Dette kommer til å bli kjempefint!

God helg!
Siri:)

Anonym sa...

HEi!!
Kan jeg spørre hvor du fant oppskriften på dette bølgeteppet??

Anonym sa...

Kunne du sendt meg oppskriften på dette bølgemønsteret på mail?...:)

Anonym sa...

idabstoen@gmail.com

er adressen min:)