fredag, mars 02, 2007

God helg!

Var på strikkekafe i går, fikk hekla 4 rader der og 2 etter hjemkomst. Det går tregt, men det er fremdeles artig! Det er nok pga fargene, hadde kjeda meg ihjel hvis det hadde vært kun 2 eller 3 farger...selv om det sikkert hadde sett mere eksklusivt da!? Nå blir det liksom litt mere koselig og artig-teppe, synes jeg. Nok teppe!

I dag kom de 3 bladene jeg abbonnerer på i postkassa samtidig! Det er litt luksus altså! Har ikke fått tid til å lese de ordentlig ennå, for jeg har vært hjemme med ei lita snufsete tulle i dag. Men da har jeg forhåpentligvis masse lesestoff og inspirasjon i helga!
Fikk også premien fra Tina i dag, jeg vant en gjettekonkurranse på hennes blogg! Premien var 3 nøster med bomullsgarn i fine vårlige farger. Kjempekjekt ja! Tusen takk, Tina!
Så vil jeg ønske dere alle en fabelaktig helg!

12 kommentarer:

elin1976 sa...

Synes det blir kjempefint. Jeg er redd det hadde blitt lite strikking og mye skravling for min del på strikke cafe.

Nye blader er alltid hyggelig. Jeg går å venter på vakre hjem og interiør. Det er like om hjørnet... Ønsker deg en fin lørdag:O)

Sanna sa...

Kjmepe artig det teppet ditt. Som en novise på det med hekling forstår jeg ikke hvordan du får heklet i "sikk sakk" ??? Kjempestilig ! Ha en fin weekend ;o)

Mita`s hjørne sa...

Nydelig teppe, er enig i at det fort kan bli kjedelig med bare en farge ja, føler det går fortere når det er flere farger...

Ha en flott helg...
Kos deg med bladene dine, tenk å få alle på en gang da...

molly's heaven sa...

Ser du har masse gøyt å henge fingrene i;) Fortsatt god helg tildeg:)

Julie K sa...

Synes også det er kjempefin med alle de fargene på teppet ditt. Skjønner fortsatt ikke helt hvordan du får det til og hekle i bølger ; )

Deilig med slike blader i posten. Godt å finne noe sånt på en lørdag. Kos deg masse videre i helgen : )

Mia sa...

Så herlig teppe du holder på med da... Deilig med farger og å bruke opp rester samtidig. Hver høst har jeg planer om å strikke et pledd (og jeg som ikke strikker engang...) med det blir med planen hver gang, dessverre.

Hulda sa...

Alltid koselig å få noe i posten. Blader er alltid luksus, spesielt interiørblader. :) Teppet har jo vokst mye, det er virkelig fine border på det. Blir nok flott når du får gjort det ferdig.

kjersti elisabeth sa...

Så pennende det teppet så ut.Kjekt å få bruke opp litt restegarn.Ha en fin søndag ,og uken med.

Koselig koselig sa...

Å strikkekafe høres så koselig ut. Vet at det har vært det her i byen et par ganger også, men jeg har ikke fått gått.

Elle interiør abbonerte jeg også på en gang, men jeg gikk litt lei. Det ble liksom bare eksklusive Oslo leiligheter der synes jeg. Men absolutt et fint blad!

Sikk sakk teppet ditt blir kjempefint!!! :) Fortsatt god søndag

siripirisiri sa...

Dette blir helt sikkert kjempefint!
Det er morsomst med mange farger ja:)
koselig med blader i posten!

God bedring til tulla

S:)

Embla sa...

Teppet blir kjempefint! Det tar litt tid å hekle det, men det er absolutt verdt strevet! Det er deilig med masse ukeblader. Håper du har fått kost deg med dem i helgen!

PeneLene sa...

Næmmen så fint teppe. Fikk lyst til å herme!