søndag, februar 11, 2007

Temabilde


Som den fantastiske (NOT) naturfotografen jeg er, har jeg endelig fått tatt et slags temabilde (tema: rim, frost og kulde) i siste liten. Dette er utsikten fra vinduet mitt, rosen er fra min datter i anledning morsdagen. Vil ønske dere en kjempefin søndag og for de det gjelder: GOD MORSDAG!

17 kommentarer:

Julie K sa...

For et nydelig bilde Annette : )

molly's heaven sa...

Nydelig bilde, og lykket il med husvasken...hihi!

kreoline sa...

Nydelig bilde, kos deg resten av dagen.

Hulda sa...

Flott bilde av rosen, og for noen fine vaskemideler du har fått tak i. Det lukter nok deilig i huset deres nå. :) Fint nett du har sydd, har du mønster på de?

Annettes Hobbyblogg sa...

Har ikke noe mønster nei, men jeg herma etter ei h&m-veske som er avbilda i en bok jeg har. Boka heter "Vesker-lag dem selv", den boka anbefales! Nettet er ganske likt Tilda-veska fra den siste boka, bare skråbånd istedenfor hanker og litt annerledes øverst. Ekstremt dårlig forklaring dette da, men den er så enkel som den ser ut altså...hehe! Det er bare å prøve, du fikser den uten problem, Hulda, du er jo så flink til å sy! Si ifra hvis du trenger nærmere forklaring.

kjersti elisabeth sa...

Flott bilde.Kjempefint teppe med bestemorsruter :)

Tonje sa...

Det var virkelig ett vakkert bilde=) Håper du har hatt en flott morsdag.

merete sa...

Stilig bilde!!

Kristin Helene sa...

Du har herved fått tittelen "fotografen Annette". Kjempefint bilde!! Jeg trodde faktisk det var et du hadde tjuvlånt en eller annen plass på nettet... men neida - Annette klarer sjøl....
Jeg må bare fortelle hva Lars Atle sa når han såg bildet. Han satt trolig i en litt dårlig vinkel - han lurte på om et var et knekkebrød som var i bakgrunnen... Men når han fikk sett ordentlig på det, syntes han også at det var veldig fint!!

Mita`s hjørne sa...

Bildet var jo bare NYYDELIG, det røde mot den kalde hvite snøen...

Ha en fin Valentinsdag...

Sarah sa...

Flot billede.
Lækre ting med lavendel duft du havde fået fra Annas Rom.
Hav en rigtig dejlig dag.

Sylvia sa...

Nydelig!

Unni sa...

Hei... Synes du e rett så flink te å ta bilde i..
Vibeke skulle forresten vare ho dama i Tumb Raider. Nesten som ei bond-dame ja.. hehe.
I og Håvard ska te Elverum vi no om ikkje så alt fer lenge. Så i ønska dokkor berre ei fin helg. Så fe i ta en besøksrunde neste gang i e hæme. Melde de i.

Karoline sa...

Det var et nydelig bilde. Koselig å titte innom deg også. Tusen takk for koselig hilsen, det er noe med denne bloggingen- det er rett og slett utrolig gøy og koselig. Jeg er helt fersk og ganske hektet. VH Karoline

Karoline sa...

Hei igjen...du - det nettet var bare helt fantastisk. Hvem har skrevet den boken? Om man skulle jakte på den... og jeg tror det er litt vanskelig å sy den...for meg...men fikk litt lyst til å prøve. Har du funnet på stoffene selv- helt herlige, hvor kjøpte du de? Det nederste var så gøy!! VH Karoline

Huset i Hagen sa...

Ja, dette var et vakkert bilde! Å for en herlig handel du har hatt hos Annas ;0) ;0)

Annettes Hobbyblogg sa...

Karoline: Forfatterne av veskeboken er: Asbjørg Eriksen, Heidi Høyum og Vigdis Mo Johansen. Litt usikker på hvilket stoff du lurte på, men det rosa er kjøpt hos Cia`s Palette og det gule har jeg arvet.