torsdag, februar 08, 2007

Lavendel fra Annas Rom

I dag fikk jeg en haug med lavendelduftende saker jeg hadde bestilt fra Annas Rom... Håndsåpe, husvask, romspray og en stor pose med tørket lavendel. Bestilte også en duftkonvolutt av typen "Cotton Flower" som duftet helt herlig! Det lukter jo SÅ godt her nå! Bedre skal det bli i morgen, for da skal det vaskes til helga. Har bare juksa litt med romsprayen foreløpig. Anniche sier at husvasken er vanedannende, og det lover bra! Hehe! Fikk også den søte glasskålen med telys oppi og det nyyydelige kortet fra Anniche! Veldig koselig, tusen takk, snille du!
I morgen satser jeg på å få tatt et bra temabilde...har sett mye vakkert innen tema: rim,frost og kulde i dag, men jeg glemte å ta med kameraet. Men uken er ikke over ennå, masse fine tema-bilder hos de andre bloggerne som er med iallefall! Ha en fin torsdagskveld alle sammen!

11 kommentarer:

anniche sa...

Hei vennen!
Så kosleig at du likte tingene, ja ikke sant cotton flower lukter himmelsk!??
Takk til deg også Annette, klem og riktid god helg!

Ingrid sa...

Nå ble jeg litt inspirert her.. hvis det er sånn at den husvasken er vanedammende, så hadde den vært noe for meg!! Hehe.. vet du om de kan brukes på parkett?

Annettes Hobbyblogg sa...

Jeg er ikke sikker på om den kan brukes på parkett...men det vet sikkert Anniche? Jeg regner med at det går bra.

elin1976 sa...

Jeg kan love deg den er vanedannende.
Og skikkelig krise hvis man begynner å gå tom og noen i familien så mye rører flaska( til bilvask og slikt!!!) da smeller det(he he) Ønsker defg en fin helg. Du kommer vel til å vaske og vaske og vaske og vas.... Klem:O)

Julie K sa...

Så masse flott. Jeg har bestilt en husvask med lavendel som er på vei hit nå. Gleder meg til å prøve den ut. Med et hus fult av dyr er ikke duften alltid like god i huset. Håper det blir bedre nå da. Skal også bestille flere lavendel saker. Ha en fin helg anette : )

kreoline sa...

Hørtes ut som det duftet utrolig godt, får nok kjøpe meg jeg også og prøve dette. Ha en riktig god og velduftene helg.

Tonje sa...

Så koslig med nye ting=) Lukter disse produktene svært mye??
Du får ha en kjempe flott helg=)

Annettes Hobbyblogg sa...

Neida, det lukter bare behagelig rent med en hint av lavendel. Ikke sånn sterkt og kvalmende nei, det er det verste jeg vet! Det lukter deilig her nå ja! God helg til dere alle! Klem

Siri sa...

Å, lavendel! Det er en såå deilig lukt!
Ja, nå kan du sy lavendel-poser. ;-) Og kanskje noen hjerter. Tror du er fine å ha i undertøysskuffen. :-)

Jeg tror jeg også må ha en sånn lavendel-vask.

God helg!
Klem.

S sa...

Vad duktig du är på att sy väskor!
Av söta fina tyger.
Ha, det gott.
/S

Solstad sa...

mmmmm...synes jeg kjenner den deilige lukten :)