mandag, april 14, 2008

Zum....

Zum zum zum...det durer fremdeles i symaskina mi, flere vesker er underveis.
Noen store og noen små, noen er med glitter på...hehe!
Den jeg holder på med på det første bildet er laget av en duk som opprinnelig hørte til i et kollektiv jeg bodde i på Majorstua for noen år tilbake.
Mange gode minner og derfor en helt spesiell veske for meg.
Halvferdige...akk så kjedelig med for og hanker...men det må til!

Annika har fått teste ut akvarellmalingen min, jeg tenker vi venter en stund til neste gang vi prøver den...har en tendens til å ta litt av nemlig, så det er nok best med hennes eget malerskrin foreløbig. Litt billigere for mor...hihi!

Ei snill Mari har i det siste kommet med mange poser stoff til meg.
I helga har hun vært hos sin mor og hamstret inn diverse morsomme og fine stoffer.
Dette er et sengeteppe, vet ikke om jeg har råd til å klippe opp dette...så søtt at!

Litt av det jeg fikk...snakker vi retro?
Her er det sengeklær, bukser, gardiner og duker.
De øverste grønne/hvite stoffene minner meg sånn om min barndomstid på 80-tallet...Vi hadde tapeter og ikke minst vester i slike mønster...artig ja!
Gleder meg til å lage noe gøy av disse, men først...vesker og griser!
Ha en fin uke alle sammen!
Forresten...jeg kommer ikke til å ha noe heklekurs på bloggen, jeg må først lære meg "heklespråket" selv...men det er bare å spørre om det er noe, selv om det nok kan lønne seg å gå til en proff!

21 kommentarer:

♥bagatellar♥ sa...

Hadde gardiner av det småblomstrede du nevner, i en dus rødfarge. Har fortsatt et omslagsskjørt i et lignende mønster i lille martine et sted. Mamma er var og er veldig flink å sy så hadde en del hjemmesydde klær. Tror jeg skal forevieg noe av det som kan ligge igjen på loftet, kan bli moro. Kjenner igjen flere av de stoffene, tror vi har hatt de blomstrede sengesettene også gitt. Artig:-)

Anonym sa...

Hei. Det var mange fine stoffer du har fått av Mari. Fine vesker også. (jeg kjenner en som har bursdag snart som har lyst på en veske!!!!!!)Tror tuppa vår lager noen fine malerier når hun bruker dine farger ja, blir jo best når man bruker skikkelig utstyr!!!!

tinemor sa...

Ser ut som en skikkelig fin veske du!
Og masse spennende stoff du har fått.
God kreativitet!

Prinsesse Elin sa...

Ja vi snakker retro og det er så deg. Griser, vesker ......kan det bli bedre...du er bare en skikkelig flink syerske....YOU ROCK:OD

åsemor sa...

Kjempefin den "majorstuaveska" di, nydelig stoff.
Artig med nye stoffer, og vi andre da som er så heldig å få se resultatene, gleder meg til å se den nye produksjonen.

Nå må jeg køye, for plutselig ringer vekkerklokka :)

natta zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

[morgrethe] sa...

Hallo Annette

Kul veske du har sydd.... igjen. Jeg er oppriktig imponert over produktiviteten din. Det plopper jo frem flotte vesker og andre herligheter hele tiden.

Og ja.... jeg gleder meg til å følge deg videre.

Og ja.... jeg har fått ei sabla liste med bloglines. *ler*

God natt fra meg også!

Mia sa...

Kjempefin veske! Og så mange herlige retro stoffer. Lurer på hva du skal lage av dem alle... gleder meg ihvertfall til å se (flere griser og vesker...?)

Tante Mimmi sa...

kule stoff! Kan bli mykje bra her!
Det er så gøy med slike gåver!!:)

Anonym sa...

Du er virkelig i veskemodus, du! Kjekt å sjå kva du lagar. Eg kjenner også igjen dei nokre av stoffa i bunken din. Som nokon skreiv i ein kommentar her fantest det øverste stoffet som gardin i ein raudtone. Og eg lurer på om eg ikkje hadde ein vattert vest i eit liknande stoff. Hehe...Kos deg med nye kreasjonar!

Prinsesse Elin sa...

Den er jæ...veldig rosa....jeg lover...den er ikke sånn en kul rosa men en blanding av mamma rosa og mormor rosa og slikkepinne rosa....det er nesten som om dere må få se den etter hvert....jeg holder på å fikse litt på badet nå i skrivende stund men det skal ganske mye ting og tang for å få vekk oppmerksomheten fra gulvet. Ønsker deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Solveig sa...

Det er så gøy å følge med p ådet du gjør!! KULE nye tekstiler på gang!

ChatrinesLiving sa...

Kule stoffer! hadde min venninde sett di, så hadde du blitt fri!!
Liker godt dine vesker, og spesielt at du syr de om av andre plagg og gardiner!
Søt hun er hun "male-dronninga":) Men jo, det kan gå hardt utover maleskrinene ja...
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Merete sa...

veska du held på å sy ser råstilig ut!! og såå artig historie bak stoffet :o)
Heldig du som har ein "stofflangar" som kjem med haugevis med stoff til deg!!! gler meg til å sjå kva planar du har med alle retrostoffa... trur bestemora mi hadde sengetøy likt det du har i haugen der..oransj, brun, store blomar ;o)
Koselig bilde av Annika som maler ivei..

Marianne sa...

Så fine stoffer du har fått, er det ikke moro og "arve"? Gleder meg til å se hva det blir ut av dem etterhvert!
Hilsen Marianne

Katarina sa...

Du e så utrolig dyktig Annette! Helt fantastisk hvor du står på :-)Ny symaskin???

Verkstedet sa...

hei.
takk for tipsene, det er faktisk slik at det blir en liten greie i et blad om ikke altfor lenge...;) og kanskje et til, men det er mye lengre til. vi må utarbeide mer til den tid. samtidig har det som sagt i mellomtiden gått helt av seg selv, en som ser hos en annen bestiller, og så en som ser hos den igjen osv, og så noen som tilfeldig har droppet innom siden vår ol. veldig artig!!! sitter og oppdaterer siste dagers bestillinger nå, og det er nok å gjøre, har 30 års dag om to uker, masse osm skal være i orden til da, ikke helt lett med to små i huset, men dagen kommer uansett.
du er så produktiv og flink, så utrolig masse fint og artig. og de morsomme stoffene, spent på hva du tryller frem av de.
ha en fin uke videre.
klem

Skrapkaka sa...

WoW! Her kom barndommen plutselig fram i lyset du! Husker jeg også hadde ei pute og ei dukke med den "jenta" på når jeg var lita pie. Og selvfølgelig det obligatoriske maleriet med "gutt som gråter", eller hva det heter. Hehe.
Kjempemorsom den trekassen du hadde der oppe også. Øøønsker meg:D

Maria sa...

Sikke en fin trækasse til opbevaring der står der i baggrunden. Og de stoffer - de er SÅ kule. Jeg elsker retro, det er stiligt når nyt og gammelt mixes, og det kan du !! Du er så flink Annette, det er en fornøjelse at kigge med over skulderen når du popper nye kreativiteter ud i ekspressfart *smil*

Klem Maria

Anna Lisa sa...

Mykje flotte stoffer ja:) Du får nok mykje flott uta av disse kjenner eg deg rett. Ønsker deg ein flott dag. Klem

Tove sa...

Så mange stilige stoffer! Gleder meg til å se hva du lager av dem:)Og det stoffet med jenta, hadde nok ikke klart å klippe i stykker det selv, kanskje du kan lage et quilte teppe rundt det ( om du forstår hva jeg mener?

Her i huset får Hannah også holde seg til vannmalingen sin, må vente noen år før hun får prøve noe annet:)

Så bra du liker boka forresten, da jeg leste den husker jeg at de siste 50 sidene leste jeg så sakte jeg kunne, ville ikke bli ferdig..

klem

Anonym sa...

Så herlige stoffer! Det ene kjenner jeg igjen, vi hadde sånn sengetøy da jeg var liten.. :o)

De er knallfine de veskene dine!
God helg, og kos deg i vårværet!

Klem fra Cecilie