torsdag, april 17, 2008

Sånn...

...da var jeg ferdig med bursdagsgavene jeg har sydd på en stund nå. Kan ikke vise de frem riktig ennå, det tar vi neste uke.
Så da var det gøy å leke seg litt og lage en liten tøyseveske.
Eller...jeg liker den godt da, men slike fargesammensetninger er nok for spesielt interesserte...hihi! Den er lagd av bl.a. et ullskjørt og en dongeribukse. Den gule "sola" er fra en gammel kjole kjøpt på Fretex.
Vil med dette ønske dere alle en fargerik helg med masse sol!!!

30 kommentarer:

elisabethj sa...

Er innom for å ønske deg en deilig helg-og gi deg en KLEMMMMM, blir så inspirert av å se alt det fine du lager:)Også siver det gjennom her inne at du er ei skjønn jente:):)

KLEMMM

Anki sa...

Heia... så du forrige kommentaren min hos deg?? Har en dunge med mye rart igjen, hvis ikke du vil ha det, ryker det i søpla----- Ha ei finfin helg, deilig vær, du??

Maria / Frøken Fryd sa...

Hmm.. ved ikke om den veske er for specielt interesserte - den er i hvert fald KUL ! Jeg kan godt lide de forskellige tekstiler / materialer. Det grove, det rå, og det fine og lidt mere nusselige. Den er faktisk utrolig fed er den. Love it !

Og så må jeg lige kommentere tilbage til din kommentar ved mig om sundhed/alder.
Jeg tror faktisk vi er mange der har haft de tanker og følelser i.f.b med at fylde 30. Ved det fra flere veninder, og nu også fra bloggens verden. Man skal lige som "komme sig" over det. Og erkende at man ikke er i 20erne mere. Det er jo tull ! For man er stadig den samme, og man blir faktisk bare bedre og bedre oplever jeg. Jeg har i hvert fald opnået mere sikkerhed, og lært at se det store billede..
Men uanset - fik jeg tilbudt en 20årig krop, sagde jeg ja-tak med det samme, he he.

Anonym sa...

Eg må nok vere spesielt interessert, eg då ;)
Synes den er kjempefin!! Stoffvalget er vel det eg liker best med den(og så pynten, den var lekker!)

Mona. sa...

Er bare innom i full fart,for å ønske deg ei super helg,enten du syr vesker,eller ei :) Dyktig er du,denne siste var jo bare cool,med rosett og allt !! Kos deg !

Eva sa...

Enda en knalltøff veske! Og det bildet av datteren din som maler er bare så søtt! :) Masse herlige stoffer du hadde fått også. Finfin helg til dere! :)

mali-mo sa...

Melder meg som medlem i klubben for spesielt interesserte! Er de veskene sånn at man kan ha de over skulderen? Jeg har generelt litt veske-vegring etter at favot\ritt vesken som jeg brukte til absolutt ALT strøk med av alderdom. den var lekker i skinn og kostet en formue..og inegen erstatning blir liksom helt rett.

RedRobin sa...

Wow - synes den var knalltøff jeg! :o) Masse fine vesker du har laget i det siste ja...

Ha en super helg!!

Berit sa...

Blir like imponert hver gang jeg er innom deg å ser hva du har sydd!! Så mye flott du får til av gamle stoffer! Og denne vesken har da virkelig fått premiesløyfen!

Ønsker deg også en flott helg! Her skal den nytes i fulle drag, det er jo meldt FULL SOL, og slik har vi hatt det også i flere dager allerede.

Hobbyhuset-Merete sa...

Knallfin veske!! det gjorde seg verkeleg med rosetten til pynt :o)
Ønsker deg ei fiiin og solrik helg, Annette!!!!

åsemor sa...

Nok et flott produkt fra Anette's hobbykrok, så tøffe vesker du syr, skjønner jeg må være tålmodig for å få se "dukveska" ;)

Ha ei fin helg, men hvor er sola i dag?

om meg: sa...

Nok en flott veske fra deg, som alltid :)
Ønsker deg ei deilig vår og (sy?) helg, kos deg !

Den gode feen sa...

Knallfin denne også!!! Dødsmisunnelig på alt retrostoffet du fekk. Dåååån. Eg likte særleg godt det dynetrekket i gult, brunt og oransje. Det MÅ du jo berre sy kjole til Annika av.

Ha ei god helg, klem frå Linda

Tante Mimmi sa...

Yes!
Fantastisk! Eg likar jo sååå godt at alt kan få leve fleire gonger. Og tenk å få komme til Annette å bli ei veske! Få bli med på vift etter å ha levd eit stille liv som duk!
Det eg ynskjer meg i "neste liv" er masse overskudd og goood tid til å skape! sukk, i mellomtida får me nyte dine produkt!
Good helg!

prinsessa1976 sa...

Denne var flott. De som får slike bursdagsgaver er skikkelig heldige. Så mye arbeid som ligger bak og så mye omtanke. YOU ROCK, ANNETTE:o)

kreaLIV sa...

Så flott veske, stilig med kombinasjon dongeri og ullstoff, blir så fin effekt.Her bare snør det, ser ikke ut som våren skal komme, jo da litt vårfornemmelser for det er klissvåt snø, og sørpete så støvlene er det eneste som duger. Ønsker deg ei fin helg

Tone sa...

Kjempetøff veske, synes det er spennende med litt uventede kombinasjoner, jeg. Hvis man vil ha det ordinære, vanlige, kan man jo bare gå og kjøpe seg en veske. Nei, hurra for det lille ekstra :-)
Ha en kreativ og deilig helg, klem.

silje-sin sa...

veska var kjempetøff synes jeg! Alt du lager er så fint:) Her skinner sola fra skyfri himmel,så deilig:) Håper du får en flott vårdag, og god helg! klem fra silje.

Koselig koselig sa...

Stilig veske!!! :)
Jeg har bestemt meg for å lære meg å sy igjen, så fort skole og sånt er over! Lengter etter å holde på med kreative hobbyting nå! Har en Tilda dukke som jeg kjøpte pakke til før jul, den skal jeg lage ferdig!!
Gleder meg veldig :)

Pene Lene sa...

Den var kjempefin. Så mye flotte stoffer du har fått tak i! Fortsatt god helg!!

Beate sa...

Ønsker en fargerik helg til deg og.
Nydelige vesker du produserer for tida :)

chatrine sa...

Så søt!!:)
Ønsker deg en riktig fin søndagskveld!
Klem fra chatrine:)

fru vims sa...

du er så effektiv at jeg nesten blir svett!! :)
jeg har mange planer, men kommer liksom ikke i gang....
kanskje jeg blir effektiv til uka? vi får se :)

ønsker deg ei fin uke!

Sylvia sa...

De veskene dine er skikkelig snertne, Annette! Denne hadde visst fått medalje også, hi hi
Håper du har kost deg i helgen i det fine været.
Sender med en klem.

Karoline sa...

hei.
håper du har hatt en fin og solrik helg, og at gaven ble godt mottatt. du syr så mye lekkert og gøy!!!
her er det nesten sommer, men det er ikke mange dagene igjen nå før regnet kommer...men jammen har vihatt det bra i mange, mange dager nå. dog trenger jeg veldig fint vær om en uke til feiringen min og til københavnturen, ikek det samme i øs pøs!
klem

Anonym sa...

Den vesken der var bare helskjønn! Min absolutt favoritt! Helt forelsket i den lille rosetten!

Supernøtt sa...

Virkelig fin veske, pynten gjorde den perfekt!

Skrapkaka sa...

Åhh. For en herlig solrik helg du! Å så kul den veska var. Eller den også! Jeg kommer stadig nærmere symaskina nå;)
Ønsker deg en riktig god uke med masse sol som vi kan dele på;)
Annicen

Tove sa...

Veska var jo utrolig stilig, så om farge sammensetningene er for spesielt interesserte, ja så er jeg vel det:) Kjempeflink er du:)

åsemor sa...

Merkelige greier dette Anette.Jeg føler meg ikke som noe romsdaling(har bodd her i over tjue år), tror nok heller ikke at jeg noen gang blir det. Derfor dette Møring, kan forsvare meg med at vi bor i Møre og Romsdal fylke :)