torsdag, februar 07, 2008

Grisedårlig...

Dette bildet av lille Retro beskriver gårsdagen min ganske bra...
Enten hadde jeg god gammeldags spysjuke eller så var det et resultat av mageøvelser to dager på rad. Merk at disse magemusklene har ligget veeeeldig lenge i dvale:)
Regner med det var det første...ellers må jeg nesten slutte å trene...hehe!
Retro er det siste tilskuddet i min lille grise-familie, han poserer her liggende for å vise at også potene er lagd av steikje fine gardine fra Fretex:)))
Han er en aldri så liten favoritt for meg, men han selger seg billig her alikevel.
Ønsker dere en frisk og fin torsdag!

35 kommentarer:

Pene Lene sa...

Uffda - håper du er bedre. Sånn spysjuke er det verste som finnes. Jeg trente mine magemuskler for første gang på .... 10 år eller noe sånt for to dager siden. Jeg kan ikke lene meg tilbake i sofaen for da kommer jeg ikke opp - for å si det sånn. Det er en prøvelse. Men ingen spysjuke, så det er nok andre ting som har forårsaket den, Annette :) God bedring.
Knall gris, forresten - og hekleriene dine i forrige innlegg.

Kreoline sa...

Hei på deg, lenge siden, takker for koselig hilsen. Nydelige "griser" du lager, så skjønne og koselige. Herlige farger i kurv og teppe under. Så over til "hu litla skjønna" som vi villle sagt, så herlig der hun sitter og hjelper din mor, se på det herlige konsetrasjonsfulle uttrykket i ansiket, stolt over å hjelpe til samtidig som det mååå følges med på fjernsynet. Ha en kjempefin helg, kos dere, klem fra meg.

Anna Lisa sa...

Retro var søt :) Tusen takk for kommentaren i bloggen min. Skal ta meg ei tenkepause nå til eg er tilbake frå Island. Så får vi sjå... Det som plager meg litt også er nettopp det at det er så mange innom bloggen min som ikkje setter igjen en liten kommentar...og då føler eg at folk bare snoker om mitt liv og ikkje bryr seg om å legge med en hilsen. Nå har eg fått en slik teller som viser alle som er innom hos meg. Så eg får oversikt over det og kjenner eg har blitt såra over at så mange ikkje bryr seg...føler at en kommentar frå medbloggarane er så oppmuntrande og betyr mykje... Håper du forstår meg rett...Vanskelig å forklare... Vi får sjå...Skal tenke litt nå iallefall. Stor klem til deg :)

M&Co sa...

Oj da! Håper formen er bedre idag?! Retro er jo nydelig da! Minner meg om noe fra Alt om håndarbeide på 70 tallet ;-)

Torill sa...

HAHAHA, syns æ sjer dæ for mæ dersom du låg sånn i går! Stygt å flire asså, men æ fikk opp et syn av at du låg på sofan med hender å fota rett ut:) :)Æ hørt forresten om to andre som hadd krampe i magen i går, kanskje det e nå som går??
Retro va tøff da!! Du begynne no å få en hel grisefarm du no, kanskje æ ska verv dæ i bonde- og småbrukerlaget??hihi...

Mita`s hjørne sa...

Trodde først det var grisen som var syk jeg da...he,he... men så ville den bare vise fram labbene sine - og de var jo flotte...
Håper du er i bedre form igjen...
Knallfine farger du hekler med...

Ha en koselig helg...

Sublim Design sa...

Så söt den lilla grisen är, vad fina färger du andvänt i dina virknings projekt!
Krya på dig.
/S

Huset i Hagen sa...

Grisen var nå fin da! Forstår godt at det er en liten favoritt. Synes detergøyt med litt retro jeg også ;0)

BeBe`s blogg sa...

Jeg er så betatt av disse grisene dine, tror jeg må prøve å lage en slik. Har vært på loftet og funnet fram gamle samlinger med håndarbeidsblader, og der fant jeg samme mønster som du har. Godt jeg ikke hadde kvitta meg med de gamle bladene, for nå er det masse 70-talls som er helt i skuddet igjen.

b*d sa...

Utrolig kul gris! Og fin blogg. Moro å oppdage :-)
Ingrid

Maria / Frøken Fryd sa...

nej hvor er han sød, ham grisen :)

Retro er cool !

Du er ganske simpelt genial med de tøjdyr, jeg er fuld af beundring.

Laver du også puder i samme stilart ?

Og til slut - god bedring med maven og spysyken - det er det værste som findes.

Klem Maria

Grip dagen sa...

Det ser ut som Retro også er klar for noen mageøvelser...?
Flott, fargerik hekling på forrige innlegg!
En blir glad av slike farger!!

Ha det fint, da!
Marit

Emmeline sa...

Å du med dine deilige griser...De får smilet frem hos meg gang på gang... Og ikke minst de vakre heklefargene og lekre hekleprosjektene som du jobber med for tiden. Nydelig nydelig nydelig.
Meg og Aurora følger spent med på grisene, Kommer det en rosa med roser på potene for eksempel???

elin1976 sa...

He he he ser du også bruker illustrsjoner for å beskrive formen. Litt lettere da. ha ha ha. Uff. stakkars deg, vennen. Hvis du er så pen når du har spysyken så er jeg litt misunnelig. For så fin som denne er ikke jeg. Jeg elsker grisene dine. Ha en fin morsdag og ei flott helg. Masse klemmer med munnbind fra Elin:O)

Mor Grethe sa...

Æsj... det er kjedelig å være grisedårlig. Men slik syke bruker å gå fort over, så jeg håper du er på beina igjen.

Lille Retro var en sjarmis, og heklinga di under var fargerik og fin. Heldig venninne som får så fint teppe i gyngestolen sin. Nå har jeg ikke lest kommentarene, men Åse-søster fester trådene inn i hekletøyet mens hun hekler... det er veldig enkelt, og sikkert en lur ting å gjøre når man hekler så store ting som du. Mulig hun har skrevet dette til deg... ikke vet jeg.

Nei nå skal jeg vaske litt til helga.... puh... det trengs! God helg.

Lise sa...

Er det ikke det jeg alltid har sagt??Trim er ikke sunt! Håper du er på beina igjen.Flott gris og flott hekletøy. Sukkertøyfarger..Takk for kommentaren om scrap og muffins på bloggen. Ha! Nå har jeg MASSE plass til nye rester......

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Kan garantere deg at om jeg hadde hatt heftige mageøvelser hadde jeg endt opp akkurat som denne lille retro gris ...!!!

Som forøvrig var utrolig kul!!!

klem

Reidun May sa...

du så frisk ut idag, ikkje nå særlig å ha spysjuke da. Kuul gris, skal se etter gamle håndarbeidsblad jeg også. Er så heldig å få Familien-bladet gratis med ei tante, koser meg med oppskriftene i bladet. Ikke mye Henne, Elle eller Det Nye her nei..

elisabethj sa...

hei kjære venn:) Tror du har oversett at du har vunnet trøstpremie på bloggen min, etter at du svart rett på konkurransen forrige helg......Skrev om det i en melding til deg, men skriver det gjerne igjen at jeg ønsker meg adressen din på mail, så kan du få noe koselig i posten:)

Gooo helg:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Retro var nå vel herlig!!! skikkeleg artig med retrostoffet saman med brun fløyel.. håpar du føler deg betre nå..spysjuke er tragisk ekkelt :o( ønsker deg ei fin helg og ein god morsdag på søndag!! klem...

Mamma Millan sa...

Tack kra du för de fina orden!!!Blir sååå glad sååå!!

Oj vilken charmig griseknoe vi har härdå...söt så!!!

trevlig helg!

Tove sa...

Tusen takk for koslige kommentarer hos meg:D Jeg må si du er utrolig flink til å hekle, kjempeflotte farger og ikke minst selve ting du lager. Jeg har akkuratt lært meg å hekle, dvs det eneste jeg kan hekle er sånne bestemorsruter, men sånt bølgeteppe har jeg sååå lyst til å lære meg, er det komplisert?? ( sett fra en nybegynners øyne) Jeg ble sittende å kikke bakover i bloggen din og må si du er litt av en multikunstner, kejmpeinspirerende. ( måtte faktisk ut på hobbyrommet mitt å grunnmale et par lerreter etter å kikket her:) )

Klem

Grete sa...

Det er en fryd å besøke deg Annette! Det er så frodig og fargerikt her inne at en blir glad! Håper du er bedre nå. Ønsker deg og lillejenta ei god helg! Klem Grete

Karoline sa...

hei.
ønsker deg en herlig helg!!!!!
Mente den heklekurven,var så kul. er det lett? liker så godt bølgeteppene også, er de vanskelige???
herlige farger, et fantastisk friskt bilde det der!
klem fra Karoline

Lene sa...

skjønne godt at du ikke legg ut mønster på bloggen, men måtte no bare spørre ;o)
ska se ka ø kjem over av gamle blad på biblioteket kanskje..
ha en flott helg

Anki sa...

Grisefin!! Holder på å samler til deg jeg, nå, og gleder meg til å se hva du tryller frem av det. Ønsker deg og din skjønne prinsesse en riktig god helg, og tusen takk for koselige hilsner hos meg...
Lisbeth har trua med å komme på besøk å grise til sofaen min hvis hun ikke får vite historien bak blomstrene. (Hun tror jeg skal ha baby!) Håper du stopper henne hvis du ser henne på vei innover?

Klem fra meg

Marianne sa...

God helg, Annette! Kule griser du har i "bingen"
Hilsen Marianne

Katarina sa...

Kor flink du e altså annette!!! Skal snart begynne å sy jeg også...WOW...gleder meg...har lyst å lage noe til prinsessa...Ho mangler bukser,så det blir kanskje noen av de - i lett style..
Fikk forresten den nye stoff å stil katalogen i dag, så jeg må ta en titt i den :-)
Håper du har det bra. Vet du hva- Jeg skal starte å jogge...Å æ som hate det. Har kjøpt meg ipod i dag,ferr æ ha klaga på at æ ikke kan jogge uten musikk, så no e det ingen bønn.. Hehe.. Å æ som HATE å jogge!!!! I kveld har æ dessuten spist salat..æ e steike toillåt.. hehe... Gla i dæ snuppa. STOOOOR klem fra mæ

Timotei sa...

Lille Retro er kjempefin! Håper både du og Retro er på bena snart! Spysjuke er no herk...

smileull sa...

Jeg stemmer for å slutte å trene og heller begynne å sy griser på heltid! Veldig skjønn, forstår godt at det stoffet er en favoritt! Nydelig!

KreativeMix sa...

this is sooooooooooo adorable!!!!

Koselig koselig sa...

Vinterkräksjukan som de kaller det i Sverige, eller Noro-virus som me seier på sjukehuset! Mange som sliter med det nå, det er ufyselig. Hadde det sjøl for 3 år siden, det var grusomt :(
GOD BEDRING!!!

åsemor sa...

Hva du utsetter deg for, mageøvelser er det noe en skal bruke dyrebar håndarbeidstid på :)
Så koselig retro var, han føyer seg godt inn i rekken av fine ting som du produserer for tiden. En skikkelig luring med den heklakurven!
Grethe-søster kommer en tur på vinterferie, vi strever med bloggline og lurer på om du kunne hjulpet oss. Hun kommer i uke 8.
Ha ei produktiv helg :)

My little footprints sa...

Hei!
Ja vær aldri for sikker, kanskje du har trenet for mye ;) Det er iallefall det jeg hadde trodd, så hadde jeg fått et lite påskudd til å la være å trene i noen dager *ler*
Ønsker deg en god bedring, og for håpe det ikke blir langvarig!
God helg til deg!
Og du? Retro-grisen var jo knalltøff ;)
Klem fra Beth

Berit sa...

Håper du er blitt frisk igjen, nå når det er helg og morsdag.
De grisene dine er så flotte og veldig greitt med gjenbruk.
Rekner med at salget går så det suser.
Klem herfra.