torsdag, november 29, 2007

Inspirert!

Tusen takk for alle tilbakemeldinger på det siste innlegget, kjempefint å høre hvordan dere tolker maleriet, og det at dere ser det så forskjellig gjør meg glad:)


Jeg har sydd litt i det siste. Ble veldig inspirert av å se Emmelines søte vimpler , så da fikk jeg endelig prøvd det. Kommer til å sy flere slike, noen til stua og noen til mitt eget soverom. Disse blir nok hengende på Annika`s rom og matche:)


Fleece-votter


Best band ever!
Hver dag i november postes nye forslag med tutorials til syprosjekter på denne bloggen.
Dette er et hårband som kan brukes på begge sider, kjempelett å sy, utrolig god passform:)
Anbefales!!!Her er en bredere variant. Annika må selvsagt ha likedan som mamma:)Og her er mitt forsøk på en lett rufsete vendbar prinsessekrone til Annika.
Inspirasjonen kommer fra den superkreative Hanna, som har laget denne fantastiske kronen!!!Hadde nok blitt mye finere om jeg hadde tatt meg tid til å sy på litt paljetter og stash for hånd, men det får bli en annen gang.
De søte sandalene kjøpte jeg i København i sommer, utrolig bra match med krona gitt:)))

Sånn...da var det tilbake til matte og historiebøkene....gleder meg til neste torsdag, da er jeg ferdig og kan konsentrere meg om mere hyggelige ting frem mot jul:)
Ha en fin torsdag, kjære bloggere!

24 kommentarer:

åsemor sa...

Eplet fallet ikke langt fra stammen ser jeg, du er jo en reser til å sy. Koselig prinsessekrone, den fallt vel i smak tenker jeg.
Lykke til med eksamenslesinga!

åsemor sa...

ja,ja det skal være fallt, fallet er noe helt annet.......

Torill sa...

å hærlig het, kor i alle dager e d du finn all arbeidslysta hæn?? Så stili:) Har tatt i bruk ny-maskina æ å no, men foreløpig har det bare blitt en duk å to hjerta. klare ikke å hæng på dæ næi:)

Sylvia sa...

Du er kjempeflink til å sy!!! Så mye flott du har laget. Og det matcher tilogmed noe du har fra før. Ikke verst.
Ønsker deg en fin kveld.

Katarina sa...

Du e så kreativ altså!!!!Jeg er såå imponert av deg!

Olstad sa...

Åhh det var noen fine vimpler så stor arbeidslysten har vært hos deg. Det ble ett fint prinsesserom. I morgen skal vi henge opp shrek gardiner hos oss... Kunne vel tenkt meg noe annet...

Ha en fin dag.

Mia sa...

Herlige vimpler, votter, hårband og kroner! Du har virkelig vårt produktiv. Og så de søte rødprikkete sandalene da... noe så nusselig!

Mita`s hjørne sa...

De vimplene er jo bare kjempesøte da...
Prinsessekroner er jo helt perfekt for små prinsesser da...

Ha en koselig kveld og helg...

Timotei sa...

Så mye fint du syr! Har veldig sansen for stoffene og fargene du bruker. Lekkert!

elin1976 sa...

Hei.
Bloggen var veldig fin. Oversiktlig.
Så flink du har vært med sying. Viplene sliter jeg med. Hva bruker du til å holde dem sammen? Tråd? syr du alle trekantene på etterpå eller syr du dem på etterhvert? Mange spørsmål fra meg i dag men de var så utrolig søte at dette må jeg også få sydd meg. Ha en fin fin lørdag. Det er første desember, JIPPI. Klem:O)

Anki sa...

Oi, du har ommøblert, så stilig! Og du har sydd! Jeg fikk symaskin med Roar på bursdagen min i fjor, det irriterer meg at den ikke er pen å se på, så kunne jeg iallefall hatt den fremme til pynt! HAHAHAHAHAHAHAH! Du må ha masse lykke til med eksamenslesing, og kos deg sammen med din lille prinsesse, som sikkert tar seg godt ut med det fine hårbåndet!

chatrine sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen min:) Det er så koselig:)
Så masse flotte ting du har sydd! Jeg er også svak for de vimplene, og etterhvert kommer det nok noen opp i mitt hus også:)
Ønsker deg en fin første advent helg!
Klem fra chatrine

Hobbyhuset-Merete sa...

Så koseleg med matchande vimplar på rommet til Annicha!! Lekre hårbånd du har sydd..utruleg god ide med vendbart for då har du jo to i eitt og kan snu og mikse farge og mønster når du har lysst, liksom :o) Søt prinsessekrone som er utruleg holdbar i forhold til dei som ein lagar i papir..flink du! Ha ei fin adventshelg :o)

Leah sa...

Oj, oj, her var det mye fint, vet nesten ikke hvor jeg skal begynne... Jeg bare elsker vimplene og matten du har heklet! Herlige farger :-) Og så må jeg jo si du er utrolig dyktig til å male. Det må være gøy å kunne det. Her var det masse inspirasjon, ha en fin adventshelg :-)

Helene S sa...

Så mye fint du hadde laget, og vimplene du hadde sydd etter å ha blitt inspirert av Emmelines var jo helt topp.
Ønsker deg en fin lørdagskveld

Mor Grethe sa...

Her var det masse fint. Vimplene ble tøffe, vottene var søte, hårbånd kule og kronen var kul. Fortsatt tvi tvi med lesinga.

Ellie sa...

Så mye fint du har sydd i det siste! Skjønne vimpler og hårbånd, i fine og glade farger!

Sublim Design sa...

Så duktig du är på att sy!
Väldigt fina saker du sytt.
Trevlig advent.
/S

Emmeline sa...

Herligheten Annette...Du er jo rene geniet på symaskin. SÅ kule vimpler du har sydd, de var bare helt utrolig flotte. Mine er jo kjøpt av en eller annen dame på ebay, mens du...ja du syr og du maler de flotteste bilder. Jeg er veldig imponert!
Hårbåndet var også kjempeflott, liker så godt fargene du har brukt her! Kronen og sandalene er PERFEKT sammen-det må vel være en plan her...Prinsesse for en dag til sommeren eller noe i den duren! Jeg er iallefall kjempeimponert, dette var stilig!

ceciliegrut.blogg.no sa...

Så flink du er! Syns alt var så fint. En sånn krone hadde vært noe her i huset også.. Maisi blir snart 3 år. Lurer på om det er noe jeg kunne fått til..

lem far cecilie

Hulda sa...

Så spennende og unike ting du har laget, lekre farger på stoffene også. :) Krona blir nok mange jenter glad for å få!

mona sa...

Så utrolig kreativ du er !! En reser med symaskinen !!! Jeg har tatt min frem i dagslys,etter 9 år i et skap.....huff,det er lenge det......men etter jul !! Da blir det en annen dans ! Masse inspirerende her hos deg !

Kristin Helene sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen, snuppa!!

Stilige hårbånd altså!! Jeg har noe lignende i tankene, Men NÅ skal jeg legge meg :)

Anniche sa...

Så utrolig flink du er til å sy Anette!! Flotte ting , og vimplene er kjempe søte :))

Klem