fredag, november 09, 2007

I drømmeland...


Hva er det med meg og eksamen? Jeg har vel aldri før vært så produktiv på hobbyfronten som nå da jeg helst burde sitte med nesen planta i fagbøker...finner på alt mulig annet...ikke bra! Men jeg leser litt da, så jeg satser på at det skal gå bra:)
Jeg lagde denne drømmefangeren i går, inspirert av denne flotte bloggen!
Dette er virkelig å anbefale, en genial måte å få brukt opp rester av blonder, stoffbiter, fjær, knapper, perler...ja, alt mulig egentlig! Jeg kommer også til å lage mange slike småe til å henge på juletreet i år. Tenk...småe kongler, sopper, nisser...osv...festet på en slik? Jeg er solgt!
Det jeg har brukt: "Myk" tykk hobbyståltråd til sirkelen, tynne stoffremser av sengetøy, tynn ståltråd til å surre fast perler, fugler og plastblomster, surret en ny runde med stoffremser for å dekke over ståltråden.
Ønsker dere alle en fin fredag med vakre drømmer:)))

10 kommentarer:

Kreoline sa...

Nydelig drømmefanger, smart måte å bruke opp rester på. Skjønt smekkeforkle på en herlig modell. En sånn matte som du hekler på har jeg også tenkt å hekle, men du vet, tiden, den strekker ikke til, en flott matte blir det. Ha en kjempefin helg, kos deg. Klem.

Koselig koselig sa...

Så flittig du er!!! jeg kjenner til det leseproblemet ditt, knis! Nå som jeg skal ha interneksamen på skolen den 14 des. så har jeg bare lyst til å sy, strikke litt, trene og sove og gjøre alt som jeg syns er gøy og koselig... *Ler*

god helg!

Mita`s hjørne sa...

Søte forklær og smekker du hadde i forrige innlegg... Modellen var jo bare så skjønn...
Kjenner igjen den skapertrangen, om en kan kalle det for det da, før eksamen - men det går bra... utrolig masse en får med seg uansett...
Kjempesøt den drømmefangeren...

Ha en koselig helg...

Sublim Design sa...

Fin drömfångare du gjort.
Trevligt att kunna sätta sin egen stil på det hela, för att få vackra drömmar!
/S

solstad sa...

Ja her var det kommet masse fint siden sit jeg var innom, du er dyktig!!!
Ønsker deg ei fin helg med gode drømmer ;) Klem

åsemor sa...

Kjenner meg igjen i beskrivelsen din : nå skulle jeg ha begynnt å vaske til jul, men gjør jeg det NEI. Begynner med alt mulig annet, les ser TV og holder Karoline med selskap.Men jeg er et skippertak menneske så i midten av desember styrer jeg på, men det var intensjonen at jeg bare skulle kose meg da .........
Å slik går nå dagene .......
Ha ei fin helg, litt leser du vel tenker jeg selv om kreativiteten presser seg på :)

Emmeline sa...

Så fin drømmefanger. Litt sånn snev av indianer dette med drømmefanging, hehe. Kjenner meg godt igjen.... Det er sjelden renere i huset mitt enn når jeg har eksamen...! Da gjør jeg alt annet enn å lese!! Men nå er det jo slutt på de tidene for meg...ergo er det også skittent så det holder;0) Ha en fin helg!

silje sa...

Hei:) takk for kommentar på bloggen min! Jeg også har tenkt på å lage en vimpel selv,hvis jeg klarer da.. Er ikke så veldig fingernem,men det er jo verdt et forsøk:) Drømmefangeren din var veldig fin! Skikkelig dekorativ! Ellers kjenner jeg meg veldig godt igjen i det å ville gjøre alt annet når man egentlig burde lese.. klesvask var en av mine favoritter husker jeg:) Vel,det viktigste er jo å være fokusert den tida man leser,og heller ta velfortjente avbrekk:) lykke til! klem

Mor Grethe sa...

Vi har flere drømmefangere i huset, men de drømmer skumle drømmer innimellom likevel. Er det bare tull egentlig???? Har vi blitt lurt??? *smil* Må bare kommentere sjarmtrollet under. Var tydelig hun likte forkleet og det å være modell. Ha en fortsatt fin søndag.

elin1976 sa...

Drømmefangeren er nydelig. Har aldri kommet på at det går ann å gjøre noe slik så det må jeg også prøve. Ha en fin dag:O)