mandag, oktober 08, 2007

Lapper og knotter....

En liten mandags-oppdatering er vel på sin plass? Jeg mener å endelig ha funnet de "riktige" lappene til Annika`s lappeteppe:) Har sydd litt på det, men må renskjære remsene. Litt av en jobb dette her, ikke så vant til å sy da...hehe!

Også har jeg malt og hatt på nye knotter på en gammel tv-benk jeg fikk av min søster. Fant de i Trondheim forrige uke på Cornelias Hus, herlig butikk ja!
Ellers så grubler jeg fælt på hva jeg skal finne på til min hemmelige venn i Interiør-alongen...hmm...her må man nok være kreativ ja:)
Uansett, ha en fin uke alle sammen!

21 kommentarer:

linda sa...

For et flott lappeteppe dette kommer til å bli!!

Kristin Helene sa...

Utrolig flotte stoffer til lappeteppet!!!! Du er sååå flink!
Knottene er kjempesøte - utrolig hva nye knotter kan gjøre på gamle møbler.

Mor Grethe sa...

Lappeteppet blir kjempefint. Mora di har vel utstyr til å renskjære tenker jeg....jeg husker vel riktig at hun er ei lappedame??? Trondheimstur høres fristende ut....sukk!

Anki sa...

FOR ett flott teppe du holder på med... *Sukk* Jeg er en stor beundrer av lappeteknikk, men desverre behersker jeg ikke dette selv. Egner meg best bak PC og fotoapparat, jeg... Kankje det blir en tur over kommunegrensa på Gussiåsen hvis været holder seg, og DA skal jeg ta bilder da... Nå må jeg fly, jobben venter :-) Snakkes!

Ellie sa...

Det teppet ser bare lekkert ut! Nydelige farger. Ser at du har med et Amy Butler-stoff. Jeg sydde faktisk veske av det samme stoffet i går, bare at det hadde andre farger. Veska vil nok figurere på bloggen seinere denne uka :-). Tv-benken så flott ut nymalt og med nye knotter!

Kreoline sa...

Dette teppet blir kjempeflott, skjønne farger og passer godt til en liten pike. Nydelige knotter, passet godt til benken.
Et lite tips til sammensyingen av teppet, sy fire og fire lapper sammen, så syr du en remse på 4x3 slik at det blir en blokk. Når du har sydd alle lappene sammen har du mange blokker som nå sys sammen to og to, tre og tre, osv, til slutt blir det en lang søm tvers over. Du sparer deg for mye arbeid og masse renskjæring, men kansje du vet dette fra før. Lykke til.

kreaLIV sa...

Ja ei stund siden jeg har vært her hos deg....denne blogverden er så stor. Du har jo så mye hyggelig å titte på..no tror jeg at jeg bare linker til deg...er ikke det greit?

solstad sa...

Flotte lapper, passer godt til en liten prinsesse :)mmmmm Trondheims tur kunne jeg ha tenkt meg ja ;)
Jeg tror faktisk jeg er ferdig med min hemmelige venn pakke....må bare pakkes pent inn. Jeg fikk et godt tips av ei venninne ....spennende å se hvordan den blir mottatt ;-D

elin1976 sa...

Guri så nydelige og friske farger dette var. Dette hadde prinsessa mi også likt. Rene Green gate stilen over det. Nydelig, Annette, nydelig:O)

Annettenett sa...

Tusen takk for tipset, Kreoline! Det visste jeg ikke nei, da skal jeg gjøre det neste gang:)))

åsemor sa...

Så fint teppet blir, likte godt de røde stoffene.
Blir Tr.heimstur imorgen på meg, Cornelias hus blir nok besøkt tenker jeg :)
Ha ei fin uke :)

Katarina sa...

WOWWWWWWW!!!!!! Oh,my!!! Du steike deri ble bra fint!!! Du e bare rå flink med farga du!! Beundre virkelig dæ altså Annette.. Kan ikke du sende litt fargemagi over til meg også??

Line Kristine sa...

Teppet kommer til å bli kjempefint! :)

Anna Lisa sa...

Lappeteppet blir kjempe fint!! Og knottene var nydelige. Ønsker deg ein god komande helg.Klem

Sanna sa...

Vil bare få ønske deg en riktig trivelig helg med masse morsomt ! Syns det lappeteppet hadde så flotte og "friske" farger, blir sikkert flott når det blir ferdig. Lykke til !

Mita sa...

Lappeteppet ditt var jo bare nydelgi - fargene helt perfekte for meg...
Søte knotter du har fått tak i også...

Ha en koselgi dag...

Sublim Design sa...

Lapptäcket blir säkert super fint,med dom fina tygerna.
Ja, visst är det väl kul med en ny hemlig vän!
trevlig helg
/S

Berit sa...

Teppet var kjempeflott og det var rosebildet du hadde malt også.
Veldig greitt å se andres møbler som blir malte, for jeg har også noe som står for tur. En tv benk som ble kjøpt på auksjonfå ny farge.
God helg til deg!

Hobbyhuset-Merete sa...

oj,oj,oj..for eit arbeid!!Her får du sett tålmodigheten på prøve :o) lappeteppet vert nydeleg og det er kjempefine stoff du har sett saman!! Dei nye knottane på kommoden din var tøffe..pynta veldig opp! Ha ei super helg, Annette!

elisabethj sa...

Hei:) Fin blogg du har:) Gøy å se andre kunstnere i omløp her inne i bloggens verden. Likte spesielt det blå bildet ditt....

Ønsker deg god helg!
Klem fra Elisabeth

laura sa...

For et nydelig stoff og fargevalg. Riktig så sprekt.