tirsdag, april 10, 2007

Mitt kjære kamera har tatt kvelden...snufs!

Det er litt krise! Jeg har jo blitt så avhengig av det siden jeg begynte å blogge for et par år siden...men det har vel gjort jobben sin, det har vært mye brukt! Dessuten var det bare et billig "trumf-poeng"-kamera, men jeg var i grunnen ganske fornøyd med det! Inntil videre kommer jeg sikkert til å blogge mobilbilder, det får gå for en stund. Påsken ellers har vært koselig og avslappende! Har ikke vært noe særlig innom andre bloggere heller, men kommer sterkere tilbake nå fremover.

Nei, dette er dessverre ikke hjemme hos meg, men hos en av mine aller beste venninner som bor i Oslo. Jeg skal besøke henne om en ukes tid, og da får hun (endelig) det store maleriet jeg holder på med nå. Det skal da henge på veggen til venstre her. Får jo ikke tatt et skikkelig bilde av det, men dere skal få se det når det kommer på plass! Dette er forøvrig den fineste lysestaken i hele verden, spør du meg! Bordet hennes er ei gammel dør som er malt hvit og glasset er spesialbestilt. Nydelig!Bildene er tatt i fjor sommer, se så grønt det er ute...Håper det blir finvær når jeg kommer nedover også! Gleder meg til å ta en Oslotur på egen hånd og bare kose meg sammen med gode venner!

14 kommentarer:

Guro sa...

God tur! Og kos deg :O)
Synd med kameraet...jeg har et som synger på siste vers her, krysser fingrene hver gang jeg skrur det på, og det er bare av og til det funker...

Koselig koselig sa...

God tur til Oslo ja :) Kamera får du erstattet i et nytt og bedre ;) det blir nok bra! mobilbilder er helt supert det, det er jo bedre enn ingenting. Ja jeg har også begynt å knipse mye mere bilder etter at jeg begynte å blogge,det er moro er det! Og lærerikt for meg også :) Positivt, alt ved blogging er positivt!!!

takk for hilsenen inne hos meg :)

JULIE K sa...

Så synd med kameraet ditt. Man blir veldig så avhengig av det når man blogger. Så deilig for deg med en Oslo tur da : )

Mita`s hjørne sa...

Huff da, trist at kameraet har gått fløyten... en blir skikkelig avhengig av det...
Den lysestaken var nydelig ja...

ha en flott kveld og god tur til oslo...

Mor Grethe sa...

Kjedelig at kameraet er ødelagt....får håpe det ordner seg for deg. Jeg har besøk av en sambygding av deg nå...Åse-søster. Hun bruker mye tid på blogger...hun som ikke kunne fordra internett for en måned siden. En blir hektet...he he. Kos deg i Oslo, det er alltid sundt godt med en lufte-tur.

Katarina sa...

Hei snuppa..ja no e æ tilbake igjen. Så kijpt med kamera ditt!!! Vet kor avhengig man bli av det..så æ syns synd på dæ ja.

Sylvia sa...

Litt for mye hvitt er kjedelig, synes jeg. Jeg MÅ ha litt farger rundt meg, jeg! Men det blir vel en fargeklatt på veggen der når bildet ditt kommer. Det gleder jeg meg til å se, altså!
Jeg fikk meg nytt kamera før jul.Er ganske fornøyd med det, har litt finesser og slikt som jeg ikke har satt meg helt inn i enda....
Hvor langt er rippleteppet ditt nå?

Reidun May sa...

Kul lysestake ja, har kikket etter noe lignende selv. Du må ha d kjekt i Oslo, alltid kjekt der da :) Kanskje finner du deg nytt kamera? Håper på å ta en tur t Oslo selv før sommeren.

Annette T sa...

Sylvia: Ja, enig i at bare hvitt blir litt tamt...eller, det er kjempefint, men jeg MÅ ha masse farger rundt meg! Skulle ønske jeg klarte meg uten, for det bli lett litt rotete av det. Hvis jeg en vakker dag skaffer meg et hus, så blir det kanskje litt mere sånn; et rødt rom, et rosa, et blått...osv...hehe! Teppet er snart ferdig, det er vel 160 cm nå. Skal prøve å blogge litt mobilbilder i mårra.

Hemma på landet sa...

Snyggt! Kram Stina

elin1976 sa...

Høres helt herlig ut.... God tur og kos deg masse.
Klem:O)

Merete sa...

SÅ irriterande at kamerat er ødelagt!!! Nydelege bilder frå huset til vennina di..jammen har ho god smak når gjeld interiør :o)
God tur til Oslo!

¨ella¨ sa...

Håper du får tak i ett nytt kamera.
God tur til Oslo.Fin lysestake

anniche sa...

Det er såååå kjipt når kamerea tar kevelden, sps. når man er blogger....!!;O)

Hun venninna di må ha en veldig god smak, det bordet så meget spennnede ut- gleder meg til å se bildet du maler til henne.

Du må ha god tur, takk for alle skjønne komments hos meg!
Klem og gooooood helg!