søndag, februar 18, 2007

Fretex-shopping

Har helt glemt å vise frem hva jeg fikk tak i på Fretex på torsdag. Masse gamle søte knapper, En gammel brokade-aktig løper med gullbord rundt (skal kanskje bli en veske, men den er jo fin som løper også..hm?) og en sånn snor til gardiner (skal brukes som veske-håndtak)


Gammelt "lampeskjerm"-bånd og en bitteliten søt boks med blomster på. Elsker bokser!

Flere gardin-holdere og et grå/blått møbelstoff. Fretex er mitt loppis-substitutt, savnet er stort siden jeg flytta fra Oslo... Men jeg er fornøyd med torsdagens fangst. Det er labert med tiltakslyst på hobbyfronten for tida, plutselig kommer den vel tilbake, må bare gruble litt først!
Ønsker dere en fin uke!4 kommentarer:

elin1976 sa...

Så mye fint du fant. Jeg tenker å "lure" mannen med på fretex i dag. Har ikke vært der på mange år og skulle hatt et lite bord til stuen... Så jeg skal sjekke om de har. Ønsker deg en fin mandag:O)

Mita`s hjørne sa...

Flotte ting du har fått kjøpt på fretex...
Morro når en kommer over slikke skatter...

Ha en fin kveld...

Embla sa...

Fretex er skikkelig morsom butikk. Du har jo funnet deg masse flott! Er så deilig å finne noen unike ting, som ikke koster skjorta!

Bella sa...

Så fine funn! Nå på vinteren blir jeg helt "loppe-utsultet", var en tur på en gjenbruksbutikk i går. Litt morsomt det også!
Ha en fin dag