onsdag, januar 31, 2007

Litt nostalgi

Denne søte gamle sminkevesken (vet ikke om det egentlig er det, men det er et speil og mange småe lommer inni så...) kjøpte jeg på et loppemarked for noen år siden. Er veldig glad i denne, gjemmer små minner og diverse i den.


Blant annet "halen" min! Har nesten alltid hatt kort hår, men på midten av 80-tallet var det veldig in å ha en tynn "rottehale" i nakken. Gruuuusomt, men jeg syntes det var utrolig kult den gangen ja! Var noen uker på sommerferie hos morfor og bæffar på Hundhamaren og halen ble fjernet en av de siste dagene før hjemreise. Da hadde mormor gått og masa HELE ferien, jeg orket ikke stå imot lenger...så det var med tungt hjerte jeg lot mormor klippe av herligheten...hehe! Jeg vet at det bare er gammelt hår, men det også en symbolsk del av barndommen min. Jeg har mye mere å vise frem i denne ukens tema, NOSTALGI, men har problemer med å laste ned bilder i dag. Prøver igjen senere.
P.S. Husk Trine Grung på "Oprah" i kveld, kl 19 på tv3. Hun har øredobber fra Zuzanna G, innehaveren av "DayDreams & pearls" på Grunerløkka. Litt snikreklame for Zuzanna der..hehe!

7 kommentarer:

Guro sa...

Det er så koselig å lese om denne ukes tema. Veldig søt den veska der!!

Sanna sa...

Sjekk Hemmelig Interior Gave Along siden - vi er straks i gang med runde tre !

Hulda sa...

Så fine de veskene dine var da. :) liker så godt pongponger. :) Søt toalettveske, og veldig fint å ta vare på hårlokker.

Sarah sa...

Åhhh ja måske ikke det mest yndige med en sådan dusk ned af nakken. Men jeg har også haft en...
Hav en god dag.

ALIN sa...

Hei Annette!

Den veska var utrolig fin! Og veldig søt historie bak den lille halen med hår:)

Ha en fin torsdag!

Alin

kreoline sa...

Festlig og nostalgisk væske å ta vare på minnene i. Måtte smile når jeg så håret, jeg har som regel alltid hatt langt hår, (ikke de siste årene), når jeg var rundt 9-10 år fikk jeg grine meg til å klippe meg kort. Når håret var klippet kort satt jeg i trappen og gråt fordi jeg angret sånn. Hår er hår, og det vokser alltid ut.

Månestråle sa...

Superfin blogg og masse vakre bilder:-)