tirsdag, august 01, 2006

Nytt maleri og et lite kupp...

Ja, her går det ganske hett for seg...mottakeren av dette maleriet ønsket at figurene skulle ligge, så da ble dette resultatet.

Her er mitt nye stettfat som jeg kjøpte på auksjon på Tjellekleiva på lørdag. Synes det er helt nydelig og jeg fikk det for 100 kr! I tillegg kjøpte jeg et treskrin (til malesaker) og en liten kiste (sofabord?) som jeg skal vise frem når jeg har fått vaska, skrubba og lufta de ordentlig.

7 kommentarer:

Kristin Helene sa...

Maleriet ble lekkert som vanlig!!! Skjønner ikke hvordan du får det til! Lekkert fat også. Kan være heldig på Tjellekleiva skjønner jeg.

Gave kommer i posten i løpet av uka... Jeg ligger litt etter skjema pga huleboeren min... men den kommer, den kommer. Ringer deg uansett i morgen da :)

Katarina sa...

Maleriet var rått...

Å fatet var rålekkert!!!! Misunderlig.. :-)

Sussi sa...

flotte malerier :)spesielt blue lovers. hilsen fra Estland :)Sussi

Karna sa...

Utrolig fint fat! Kjempe stilige bilder du maler!!

Bente B sa...

Wow, det bildet var utrolig flott!!!! Har du bilder til salgs noe sted på nettet, eller......? Fikk bare lyst til å titte litt :o)))

Annettes Hobbyblogg sa...

Tusen takk til alle som har lagt igjen tilbakemeldinger!!! Det varmer! Til Bente B: Har ikke lagt ut bilder til salgs på nettet, men du finner flere bilder i arkivet og også i den gamle bloggen min. Har solgt eller gitt bort nesten alle av bildene mine, men jeg maler på bestilling.

turvid sa...

Vakkert bilde!