søndag, juni 18, 2006

Armbånd og en liten hekla skapning...

Var inne hos Katarina (http://katarinas.sprayblogg.no/) og såg de vakre armbåndene hun hadde laget. Endelig fikk jeg en ide til de store gamle perlene jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med. Jeg brukte et tynt bånd og tredde på perler i hytt og pine, artig! Takk for inspirasjonen, Katarina!


Gull og hvitt i forskjellige nyanser...


Store trekuler med gulldekor og bronsefargede småperler...


He...ja, dette er mitt første heklede armbånd, ikke helt fornøyd...men øvelse gjør mester eller??Og her er mitt første forsøk i amigurumi. Han mangler et skjerf og en hatt, men det er så varmt nå at han trenger det ikke før til høsten. Han er litt rund i rumpa, så som du ser har han problemer med å holde balansen..Ikke har han fått noe navn enda, så kom gjerne med forslag! Er det noen som har lettvinte oppskrifter på diverse amigurumi, så hadde det vært kjekt å få linker til det.

6 kommentarer:

Strikkelaura sa...

Kjempe fine armbånd :)

Megan sa...

Forgive my writing in English! I just wanted to say I really like those bracelets, especially the third one down. I would like to learn to make jewellery one day.

Katarina sa...

dem ble kjempe fine!!!! KLEM
Forretsen når skal du til Oslo?
Skal på husmorferie den 20 juli jeg

Grete sa...

Flotte armband.
Så søt den amigurumien din er. Likna litt på eit mumitroll. :o)

Ingrid sa...

Du har laga kjempefine armband! Kjekt å kunne lage noko så stilig av litt perler ein finn her og der:) Lykke til videre med perlinga, du hadde ein fin blogg!

Hulda sa...

søte armebånd du har laget deg! :o)