onsdag, juli 11, 2007

Hei og hopp!!!

Ja, nå er det jo et par uker siden jeg besøkte Katarina i København, men jeg vil bare benytte anledningen til å takke henne for en herlig langhelg med masse shopping, byvandring, fliring, kafebesøk, hobbykvelder, tedrikking, sol, øsregn (hihi!), store mengder sjokolade og inspirasjon! Og sikkert mye mere som jeg ikke kommer på i farta:-)))
Vi ble kjent med hverandre gjennom bloggene våre i begynnelsen av 2006 (?) og har etterhvert blitt veldig gode venninner. Likevel var jeg ganske nervøs der jeg ankom Kastrup og skulle møte henne for første gang. Jeg fikk en stor klem av både henne og lille Idamor og dermed var isen brutt, eller smelta...hehe!
Kjempespennende å bli vist rundt i Københavns deilige gater og flotte butikker av en som deler mye av de samme interessene og vet hvor alt er! For ikke å snakke om den stilige loftsleiligheten hennes, mye bedre enn hvilket som helst luksushotell!
Så tusen takk, kjære Katarina, du er bare helt topp!!!
Shoppa en del som jeg kommer til å vise frem i et annet innlegg (må øve litt på å bruke det nye kameraet) og fikk mye fint av Katarina som også skal frem i lyset:-)))
Ellers har jeg vært litt rundt omkring i distriktet og skal en liten tur til Trondheim over helga.
Dette ble da et veeeeldig langt innlegg, men jeg må jo prøve å ta igjen for snart en mnd uten innlegg...whæh!
Fortsatt god sommer til alle mine kjære medbloggere!!!

20 kommentarer:

JULIE K sa...

Så koselig med ett slikt besøk. Tenk så artig det er å møte sine bloggvenner, man knytter jo virkelig nye sosiale bånd pr nett nå for tiden : )

Den gode feen sa...

Takk for sofakommentar :)Dødsmisunneleg på den turen din. Tenkte på det hin dagen (medan eg plukka sneglar hehe), at eg tar med meg begge ungane og drar ned for å handle litt. Problemet er berre korleis ein skal få med seg alt heim, samt at leiligheten snart er proppfull av dill og dall... Stor klem

Koselig koselig sa...

Nei så koselig å bli venner sånn via blogging da! Det er utrolig hyggelig! København er jo bare en av de fineste byene også da. Åh det er lenge siden jeg har vært der og jeg vil tilbake!!! Husker den lange gågaten i sentrum med stor glede ja, og det var så fint vær der den gangen jeg var der. Nei og nei.... :) mimre mimre *knis*

Anna Lisa sa...

Heisann!! Kjetig er nok dialekt og det betyr kjillen...vet ikkje åssen man skriver det riktig..Min Islandske bakgrunn gjør at eg ikkje skriver heilt riktig. Håpa du har det bra. Klem

Mor Grethe sa...

Næmmen hei, her var det kommet et nytt innlegg. Først: Gratulerer med nytt fotoapparat. Var innom bloggen til Katarina her om dagen, og kunne lese der at du hadde vært på stortur. Så hyggelig da:o) Kjøbenhavn har jo masse å by på, det er sikkert. Ha en fortsatt fin sommer...mmm Trondheim, det er jo en av mine favoritter! Siden jeg har bodd der i 9 år, har jeg mange minner derfra.

Torill sa...

Sjå der va det komme et nytt innlegg ja:) Fint bilde av dæ da! Glæde mæ t vi ska t Trondheim:)

solstad sa...

Så artig å møte bloggvenner da. Høres ut som en veldig koselig tur.....drømmer om å komme meg til København..og Stockholm selv....må bare hive meg rundt en dag ;)

åsemor sa...

Koselig med en tur da, kunne tekt meg både Kjøben og Tronheim i sommer jeg å, men vi får se.
Gratulere med nytt fotoapparat,mitt er et Canon A570 IS, er det det samme som du ?
Kos dere på tur:)

Embla sa...

Det høres ut som om du har hatt en kjempefin tur. København er jo bare en helt fantastisk by. Jeg må også få si Tusen hjertelig takk, for den kjempeflotte pakken jeg fikk i Interior-give-alongen. Alt var helt perfekt, og i bruk nå. Boksen med de fine prikkene har medført litt "krangling" mellom meg og min 1 år gamle sønn. Vi blir ikke helt enige om hvem det er sin. Så fort han får tak i den, stikker han av med boksen under armen, og med meg hylende etter.

Reidun May sa...

så arti me slik en tur da:)
kjekt å høre. Du skulle ikke ha en oppskrift på heklet hengekøye? Har fått for meg at det hadde vært gøy å prøve å lage en....

Hobbyhuset-Merete sa...

Åhh..høyres ut som om de hadde det kjempekjekt når du besøkte Katarina i København!! artig å kunne møte bloggvenner og!

Annettenett sa...

Takk for alle koselige kommentarer!
Åse: Nei, du har nok en litt mer avansert utgave enn meg, jeg har Canon Powershot A 550
Embla: Kjempefint at du og gutten likte den så godt da (de har den på Ahlens hvis du skulle trenge flere...hihi!)
Reidun May: Nei, beklager du! Finner sikkert en sånn oppskrift dersom du søker på nettet? Eller kanskjer ikke...høres tøft ut da!

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Kikar in från Sverige i bloggen din. Vilken underbar säng din dotter har fått. Vilken dröm!

Timotei sa...

Den turen høres virkelig koselig ut, og så artig at dere møttes gjennom bloggene!

Mia sa...

Så fantastisk morsomt du/dere har hatt det, så koselig å møtes via bloggen og å bli virkelig kjent. København er jo bare herlig, og sikkert ekstra morsomt å være der med en lokalkjent en.

elin1976 sa...

Hallo snuppa
Så koselig historie med deg og Kaarina. Man vet aldri hvor man finner nye og gode venner. Høres ut soom du har hatt en fantastisk til Danmark. Reiser dit på lørdag. JIPPI. Snakkes. Klem fra Elin:O)

Cecilie sa...

Kjempekoselig :o)

Mita`s hjørne sa...

Superkjekt å ha egen kjentmann i København, en kan virkelig trenge det for å finne de "rette" butikkene - å de er det maaange av...
Kan tenke meg at dere koste dere masse...

Ha en flott sommerkveld...

Ellie sa...

Ser ut som du har hatt en flott tur. Har aldri vært i København, men det virker til å være en kjempefin by!

Julie sa...

Jeg skulle så gjerne ha visst hvilken butikk du har kjøpt den knallfine hvite tavla di!!!!!!!Så den på et gammelt innlegg-jeg vil også ha en sånn......