søndag, april 15, 2007

Kubbelysholder og maleri


Tusen tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg har fått! Jeg hadde nesten mista litt lysten til å blogge nå når jeg ikke har et ordentlig kamera, men jeg kan ikke stoppe når jeg har så mange gode bloggvenner!


Og hva er så dette? Hm..jo..en hjemmeheklet "kubbelysholder" selvsagt! Mamma kom med et digert kubbelys til meg, så jeg måtte bare lage noe som det fikk stå på. (Nei, kan ikke bruke et fat eller noe mere egnet! Hihi!)


Og her er mitt snart ferdige maleri som skal bli med meg til Oslo. Det mangler litt her og der, men jeg begynner å bli ganske fornøyd. Håper bare mottakeren også blir det...skikkelig prestasjonsangst, selv om det er en god venninne som skal ha det...eller kanskje nettopp derfor?
Nå skal jeg kose meg med noen lånte episoder av "Prison Break", har ikke fått med meg den serien før nå nemlig, sånn er det når man har kun 2 kanaler å velge mellom...heldigvis har jeg et søskenbarn som har lånt meg hele sesong 1. Mye fint å se på og ganske spennende i tillegg! Bra kombinasjon!
Ønsker dere en fin søndagskveld!

18 kommentarer:

Solstad sa...

Maleriet ditt blir kjempeflott!! Du e sååå flink atte!
Klem. ps:du må IKKE slutte å blogge :)

Katarina sa...

Han steike kor fint det der teppet vart!!!! Rå fint! Og bilde da..det var helt utrolig lekkert! Trur ikke du skal være redd for det nei. Ha en super fin uke Annette! Stor klem fra meg!

Randi sa...

Prison Break er et must!! Visste du dette: "Lincoln" er halvt norsk -og mellomnavnet hans er Haakon!!!!!! Arti!! Klem fra stolt mamma

RedRobin sa...

Hei! Jeg synes bildet du maler blir knallfint, mottakeren kommer garantert til å bli sååå fornøyd!!

Morsom kubbelysholder da, ikke farlig når man er så kreativ... :o))

Ha en fin mandag!!

JULIE K sa...

Ååååå så utrolig fint det bølge teppet ble : )

Reidun May sa...

Du er så flink å male. Jeg kunne tenke meg et malekurs, driver å maser på mamma at de skal arrangere kurs i akrylmaling..
Så da håper jeg det blir noe ut av maset mitt. Skulle gjerne lært noe om farger og teknikker.

Christina W sa...

Vilka härliga färger du har på tavlan. Underbara.

Annette T sa...

Takk for kommentarene!
Randi: Nei, det visste æ ikke, da lært æ nå nytt i dag å! Æ må jo faktisk vente til sesong 2 kjem på dvd da...men den som vente på nå godt osv...
Reidun May: Vet ikke om jeg tør å melde meg på noe akrylkurs, jeg kommer bare til å fokusere på alt jeg har gjort "feil" fra før. Er redd det vil ødelegge malegleden hvis jeg skal begynne å forholde meg til "lover og regler" innenfor denne typen maling. Kanskje teit å tenke sånn...Akvarellkurs med Aud Rye derimot, det SKAL jeg ha med meg i sommer! Hun er SÅ flink til å lære fra seg! Og koselig, men det vet du kanskje?

Merete sa...

Artig kubbelysholder! Fin som ein liten venninepresang saman med eit lys når du skal på besøk f.eks!

kreoline sa...

Kjempesmart kuppelysholder. Bildet var bare helt skjønt, kunne gjerne vært mottaker av det jeg, hi,hi, hadde i hvert fall blir glad for det. Ha en kjempefin uke, kos deg.

Hulda sa...

Så langt du er kommet på teppet, det blir virkelig fint. Det er så fint det mønsteret du bruker. Ser mange driver å hekler slike tepper nå. Dessverre kan jeg ikke hekle... Fin kubbelysholder og flott maleri du har laget.

Monica sa...

He,Hei du!
Nydelig maleri igjen!
Er innom og følger litt med på hva som skjer vettu=) Kubbelysholderen var også kjempesøt, kanskje jeg skal prøve på en selv.
Kos og klem fra "Baillbyen"

Reidun May sa...

Ja Aud Rye er ei koselig dame ja, arti og flott å være på kurs med kan jeg tenke meg. Skjønner hva du mener med at du er redd for å ødelegge malegleden:)
Hvis hun skal holde tegnekurs vil jeg være med, tør ikkenoe akvarellmaling. Kan ikke begynne m fler nye hobbyting heller

elin1976 sa...

Så flott maleri. Håper du tar et bilde slik jeg får se når det er helt ferdig.Mottaker kommer til å bli lykkelig! Du, de var kule de til å sette kubbelysene på... Må prøve å lage slike jeg og:O)Ha en fin dag, Annette. klem:O)

Mor Grethe sa...

Nå har Åse-søster fått seg blogg, bare se linken på siden min. Hun reiste herfra i natt, så nå står hun på egne ben...he he. Regner med det blir en del telefoner i starten.

Mor Grethe sa...

Ops, ser jeg ikke har skrevet kommentar på innlegget ditt. Bildet du maler ble veldig fint, den nye eieren blir nok fornøyd. Du får skrive litt om den høytidelige overleveringa etter helga da;o)

Lensom sa...

Så utrolig flott bilde, og bølgeteppet ditt var bare helt fantastisk !!! De fargene sammen ... så fint :)

Beate Larssen sa...

Skikkelig flott stemningsbilde du hold på å male. Prison Break er et must. Bra serian kommer fort på dvd når noen ikke har de "rette" kanalan :)