søndag, mars 25, 2007

Litt om min mamma og litt om bølgeteppet

Ville bare fortelle at min mamma (Anne Louise) endelig har skaffa seg en ny blogg. Hennes gamle har ikke vært i bruk på et år, så det var på tide. Hun har litt dataskrekk, men hun har lenge ønsket å blogge så jeg driver å lærer henne litt. Hun pleier å surfe mye rundt og titte i andres blogger, så hun blir jo inspirert! Mamma er en hobbydame, alltid vært det! Hun har prøvd alt fra trolldeig, makrame, lampeskjermlaging, veving, porselensmaling, strikking, scrapbooking, hekling, akryl og akvarellmaling, lappeteknikk og sikkert mye mere...en skikkelig tusenkunstner og en god læremester.

Og her er mitt neverending-prosjekt...hehe! Men jeg koser meg med dette da og jeg er kommet godt over halvveis. Skal ta fatt på et par malerier snart også, har et par bestillinger på gang.
Ellers er det lesing som fremdeles skal prioriteres da...holder på med "Magret" av Anne Karin Elstad nå, tårene pipler frem rett som det er...synes hun skriver veldig bra, liker å lese om hvordan det var i gamle dager.
Jeg vil ønske alle sammen en fin uke, jeg kommer innom på besøk selv om jeg ikke er noen superblogger selv om dagen!

18 kommentarer:

laura sa...

Det teppet blir virkelig nydelig. Et skikkelig gladteppe.

Ellie sa...

Du har jo kommet langt på teppet alt! Det blir veldig fint! Ønsker deg en god uke!

Tina sa...

Så flott et teppe du holder på med! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Hulda sa...

Artig at moren din har blogg, skal ta meg en titt inn hos henne. Så fint det teppet ditt blir, herlige farger du bruker. :)

Mia sa...

Det hekleteppet ditt er bare så fantastisk fint! Nesten så jeg har lyst til å prøve meg, jeg også... (har ikke heklet før...)

Supernøtt sa...

Teppet ditt er utrolig velkomponert, det er god balanse mellom stripene. Veldig flott!

Guro sa...

Jeg hastet inn til mor di og glemte å legge igjen kommentar her før jeg dro :O) Så langt du har kommet på teppet. Det blir kjempefint!!

Mita`s hjørne sa...

Nydelig kjole vesla har fått...
Teppet ser jo virkelig nyyydelig ut...

Ha en flott dag...

Merete sa...

Nydeleg kjole mammaen din har sydd til jenta di!! Kikka innom bloggen hennes og der såg eg at det var ho som hadde sydd kjolen som ho har på seg på bildet i innlegget ditt :o) Teppet ditt blir kjempefint! Har lyst å prøve meg på eit slikt eg og.. Ha ein super mandagskveld!

Reidun May sa...

det ser veldig arti ut det teppet ditt, må begynne på et slikt storprosjekt jeg også, driver å hekler på alt mulig småting på en gang.. Hyggelig at du la meg til på bloglista di. :)Ska lage meg en sånn liste på sida mi og bare jeg får tid til å finne ut hvordan... Har du forresten sett på http://www.garnstudio.com

Embla sa...

Så fint teppet ditt blir! Du har valgt kjempeflotte farger! Den vesle tulla på det øverste bildet var jo også nydelig, da!

Milly sa...

Teppet ditt er helt herlig!
Det ser både komplisert og tidkrevende ut... Men det er moro å hekle!

Sylvia sa...

Da var jeg innom hos moren din en liten svipp, og tok med meg linken hennes. Koselig blogg hun har, også maler hun jo bilder....
Ja, det teppet er riktig flott. Har planer om et selv, i Islandsk, superlett garn, så blir det ikke så tungt. Det er så mange fine slike tepper ute her nå. Gøy å følge med på de!
Ha en super dag!

Annette T sa...

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Angående de som har lyst til å hekle et slikt teppe: Det er ikke vanskelig i det hele tatt, tvert imot enkelt og gøy! Anbefales!
Reidun May: Ja, jeg er av og til innom garnstudio, de har utrolig mye fint der!

anniche sa...

Hei Og Hå Annette
Nei, det blir dårlig med bloggingen hos meg også om dagen..
Var innom mammaen din er om dagen etter at jeg fikk mailen din:))

Virkelig en allsidig dame å jeg si.

Teppet er jo kjempe stilig, og ikke minst så søtt!

Ønsker deg en deilig uke, nå skal jeg ta en timeout ute i solen med en kaffe!

Klem til deg

kreoline sa...

Kjempenydelig teppe, og du er kommet laaaangt. Har lest alle bøkene til Elstad, utrolig gode bøker. Kos deg videre med teppet og boken. Skal innom bloggen til moren din.

Hemma på landet sa...

Så mysigt det är här. Kram Stina

Anna Lisa sa...

Hei Annette!! Nydelig lita jente som var på bildet:) Ja sokkane strikket eg heilt sjølv..hehe.. Ha en fin kveld. Klem