lørdag, august 19, 2006

Skumle skilter og gravide mager...

Vi har feiret femårsdagen til min tanteunge, Kristian, i dag. I tillegg til en bråkete lekebil fikk han og lillebror Martin hvert sitt dørskilt. De liker sjørøvere og sverd, som gutter flest, så disse fallt i smak. Jeg prøvde å forenkle dette sjørøversymbolet, så det ikke ble FOR skummelt...Det er akrylmaling og gullglitterlim.


Martin fikk lyseblått med sølvglitter...


Her har vi guttene sammen med Annika, på trappa til oldefar.Jaah, innimellom et stort og strevsomt akrylmaleri jeg aldri blir ferdig med, så må jeg koble av med litt akvarell. Jeg er jo nybegynner, så jeg trenger å øve meg en del. Derfor ser jeg etter enkle rene motiv i ukeblader og aviser og prøver meg frem med fargeblandinger og diverse teknikker. Det blir mye feiling, men det meste kan rettes opp, det er jo det man lærer av uansett. Det har vært flere innom meg i dag som ikke har skjønt hva det egentlig er jeg har malt, men det er altså en kroppen til en gravid kvinne i badedrakt. Så det så!


Og hvis noen skulle lure...nei, jeg er IKKE gravid...hehe! Men jeg synes gravide kropper er flotte å male. Runde former. Er det noen som har et fint dikt om det å være gravid? Kunne ha vært fint å hatt noe skrift på det ene maleriet.

3 kommentarer:

Karianne sa...

Du er så utrolig flink til å tegne/ male! Gravidebildene var herlige, slike mager er vakkert:)
Tenker sjørøverene ble fornøyd med skiltene sine også!

Madam Mim sa...

nydelige bilder !!!

Grete sa...

Herlig bilde!!! Likte godt fargene også :-)