fredag, september 12, 2008

Lysegrønt og eggehvitt

Her er tvillingparet jeg snakket om i forrige innlegg, de har måttet vente litt på øynene sine pga mitt siste stunt, som var å male et STORT skap eggehvitt...

Dette var trehvitt og det har ergret meg leeeeenge, så nå er alt så meget bedre!

Men ikke alt kan være hvitt, så jeg valgte å innføre en ny farge i hus. Hobbybenken min ble lysegrønn! Har jo egentlig lyst til å male vegger, lister, viduskarmer og dører hvitt også...samt skifte gulv...men siden jeg leier leilighet, lar jeg det være...enn så lenge.

Det var alt for i kveld, ha ei nydelig helg!

5 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Så flink du er!!!jeg kunne også ha tenkt meg en hobbybenk!!!!;)Sjarmerende tvillingpar!

~♥~bagateller~♥~ sa...

Haha, kjenner til den med å glemme å ta før bilde... har en tendens til å gå fort i svingane når eg først hiv meg rundt. Grunnen til at eg fikk tatt bilde av sjenken før den blei kvit, var at den måtte stå og tørke ordentlig først, for det regna på loppis i fjor.. Nydelig med sånne duse grøne og turkise fargar på møblar, enig i at ikkje alt treng være kvitt. Sukk, kjedelig med å leige er det med å fikse opp, og midlane til å gjere det er og begrensa, så da prioriterer eg mine ting;-)

Kristin Helene sa...

Sjå der ja!!! Lekkert!

Den grønnfargen skal jeg også bruke - jeg tror den gamle pulten på kammerset blir stilig i ny mintgrønn drakt :)

God helg!!

ps: stikker muligens innom neste søndag hvis du er hjemme :)

åsemor sa...

Så du er susa i hodet du også, ja av "oljemalingduns" altså(syntes jeg skimta noen spann i bakgrunnen). Artig å male furuhelvete ut av huset, jeg har begynnt så smått, men noe furu blir nok igjen.
Nydelig farge på pulten, og eggehvit er jo og blir en favoritt.

Kos deg med helga;)

linda sa...

for en hærlig grønnfarge! Er også veldig glad i hvitt - men det er finest når man også har noe som "bryter"! Hva heter grønnfargen?