torsdag, august 23, 2007

Noe nytt, noe hjemmelaget og masse brukt!

Ja, hva er så dette? Vet jammen ikke hva jeg skal kalle det..men det er lagd av et lite lerret som er malt med grått og perlemorskimmer. Klippet ut og limt på bokstaver fra ei avis og deretter limt på små steiner med perlemorskimmer, noe som gjør at bokstavene blir forstørret men alikevel sånn passe diffuse. Ellers tager man hva man haver, f.eks. et gammelt paljettbånd og pynter med. Her skal det glitre ja! Har alltid likt så godt den teksten som står her, eller ordspill er det kanskje?

REAL EYES
REALIZE
REAL LIES

Joda, litt dramaqueen-fakter her...hihi!
Og her er tallerkenhylla mi kommet på plass over kjøkkenbordet og blir brukt til noe som er mye mere praktisk enn fat, for min del.

Her er et lite funn fra en bruktbutikk jeg var innom da vi var på vår lille Trondheimstur i sommer. Ei kartmappe som kan brukes til Annika-kunst! Brukes på begge sider og mye mer lettvint enn en ramme.

Fat fra Figgjo i nydelige farger...ble kjøpt på årets auksjon på Tjellekleiva.

Det ble også dette søte syskrinet, som nå er overlesset med bånd og blonder.

Og denne vesken falt jeg pladask for under Københavnsturen, MÅTTE ha den! Den er altfor stor til å kunne brukes som håndveske, men funker fint som strandbag eller rett og slett som pynt på en knagg!

20 kommentarer:

RedRobin sa...

Det var et artig ordspill. Har aldri hørt det før. Kuul måte du har valgt for å "presentere" det også. :o)

JULIE K sa...

Oj her var det mange skatter.

Så lurt å bruke tallerkenhyllen til blader, skal prøve å finne en slik jeg og, en meget bra ide.

Nydelig det Figgjo fatet. Ett slikt syskrin har jeg faktisk etter mormor. Må prøve å bruke det litt mere. Kanskje nå når jeg endelig skal lete fram mine kreative evner he he : )

sublim design sa...

Å,å.. vad fin din tallriks hylla är, fint med tidningarna i.
Den där väskan kan jag förstå att du köpte.Jätte fin!
Ser liksom lite ut som Cath Kidston stilen...
ha, det bra.
/S

SisseLoise sa...

Tror det er første gang jeg er på besøk hos dej her, men ser at her skal jeg innom flere ganger fremover:-) Veska fra Køben var nå bare sån må ha ja.. Tallerkenhylla gjorde seg godt som magasinrack, ble lekkert.

mona sa...

Så fint skapet ditt ble !! Og tallerkenhyllen også,kjempelurt med "bokhylle".....har en jeg også,men jeg mangler veggen den skal henge på.......hihi.. :) Må si de bildene dine var fine,har meldt meg på kurs jeg også,trenger litt ny inspirasjon :) Kos deg videre ;)

elin1976 sa...

Så masse flotte saker og ting. Fatet fra Figgjo er nydelig. Samler på Figgjo. Takk for flotte kommentarer på bloggen. Klem:O)

Torill sa...

Jøss, her var det skjedd mye siden sist gitt! har jo vært så utrolig lei av blogging så jeg har ikke vært innom deg en gang!! Kos fin akvarellbildan vart da!! Helt imponert æ asså! Å skapet ditt blei enda finar når det var mala ja!! Æ får ikke t ta blogline greian, du må hjælp mæ du!!

Mor Grethe sa...

Kanskje du kan lage et innlegg om blogline, for det trenger jeg hjelp til også. Så fin kartmappe du har funnet, en riktig god ide. Og tallerkenhylla, superfin. Så kult med forskjellige farger på "telyslyktene" dine. Ha ei fin helg Annette. Jeg skal bruke fredagskvelden til å renske klippfisk til bursdagen min. Åse-søster skal hjelpe meg med å lage bacalao.

Anki sa...

Hei, ramla inn her, jeg, du hadde jo mye spennende å by på :-) Synst det skapet ditt var så flott... Hmm, og så tror jeg ikke at vi er så langt fra hverandre, stussa litt da jeg så du hadde vært på auksjon på Tjellekleiva. Litt moro å ramle innpå noen som er nærme, ikke så ofte det i denne bloggverden. Ønsker deg ei fin helg :-)

Anna Lisa sa...

Så masse fint du har lagt inn på bloggen. Artig den røde vesken og kjempe fin tallerkenhylle til blader:) Sånn syskrin har eg også. Kansje det kommer bilde av det en gang i bloggen min. Ha ei fortsatt god helg. Klem

elin1976 sa...

Måtte bare innom for å ønsked deg en fin lørdag. Klem:O)

Hobbyhuset-Merete sa...

Så mange flotte ting! Artig det bildet med ordspel, ja! genial ide å bruke kartmappa til barnetegningane :o) Ha ein super søndag!

Trude sa...

Heisann,takk for den hyggelige kommentaren (",)Så masse koselig du har på bloggen din...var jo innom her for en god stund siden...leste om ditt besøk hos Katharina.Stikker innom igjen jeg...ha en fin søndagskveld!!

Anonym sa...

hahaha.. kult ordspill ja!
og du det var veldig smart å bruke tallerkenhylla til magasiner! Har noe lignende fra Ikea, ikke akkurat tallerkenhylle, men enkle magasinholdere på veggen. Rydder veldig opp i papirrot her på kontoret og ikke minst tynne kokebøker på kjøkkenet. Det hoper seg alltid opp :)

Mita`s hjørne sa...

Morro med slikke ordspill, og morsom laget også...
Talerkenhyllen var smart, kjekt å ha oversikt, og den kartmappen var jo bare super - kjempesmart rett og slett...
Oi... tror jeg må rydde i syskrinet mitt jeg også... fikk noen ideer fra deg nå - tusen takk...

ha en flott kveld...

Hulda sa...

Så mye fint du viser oss! Jeg likte veldig godt skapet du har malt, det ble kjempefint! Flott prikkete bag også. :) Lurt med den tallerkenhylla til blader.

åsemor sa...

Artig med den kartamappa, regner med at du får nye kunstneriske bidrag rett som det er :)
Har heller aldri hørt det ordspillet før, det var en luring:)

Sylvia sa...

Stilige ord, som ligner hverandre.....
Det syskrinet var herlig. Jeg hadde et makent, men i miniatyr, som liten, faktisk.
Det jeg likte best, var tallerkenhylla di. Også alle de fargede glassene på nederste hylle. HERLIG!

Mia sa...

Stilig "bilde" (er det riktig ord, eller...?) og flott tallerkenhylle. Morsom måte å bruke hyllen på. Og så likte jeg vesken din kjempegodt!

elin1976 sa...

Ser at du også er med i trappegjengen.
Det er fint.
Vi liker å henge på trapper uansett vær. Men skal vi snart gå til anskaffelse av et party telt eller noe?
Enten det eller så har nok Norah en vannvittig stor trapp.

Ville bare ønske deg en fin dag. God klem fra Elin:O)