tirsdag, april 24, 2007

Tilbake til hverdagen

Da er jeg vel hjemme igjen. Jeg har hatt en utrolig bra helg med masse inspirasjon, glede og nye mennesker. Jeg er sliten, men på en god måte...Dessverre fikk jeg ikke levert maleriet.
Den store nedturen skjedde på Årø (Molde lufthavn) på torsdagen da jeg IKKE fikk med meg lerretet på flyet. Overrekkelsen av maleriet var jo noe av poenget med hele turen...men
etter å ha stått i kø i 2 timer, ble jeg omtrent latterliggjort fordi jeg trodde at jeg skulle få det med meg. Jeg hadde jo faktisk ringt flyselskapet på forhånd og forhørt meg, men da hadde jeg blitt lurt, fikk jeg beskjed om...kjempeartig! Heldigvis så var min venninne, Mona, på flyplassen i et annet ærend, så hun forbarmet seg over maleriet og kjørte det tilbake til Eidsvågen for meg. Takk og lov!

Det var SÅ herlig å se igjen Annika i dag! Jeg henta henne tidlig i barnehagen, så dro vi hjem og fant frem "bygavene" hennes. Bl. a. flykoffert, stor sjokkis og nye solbriller. Denne boksen med en slags magnet-papirdukke i kjøpte jeg på "Shabby". Var også innom "Chicas og venner"og "Kvist", sinnsykt masse fint der!

Magnetklærne til dukken kan jo pynte opp kistebordet også, virkelig stilig! Hehe!

Første jeg såg når jeg våknet opp fredagsmorgen...fine skygger i vinduskarmen!

Må forresten reklamere litt for den ferske bloggen til søstra mi, nemlig BakeKakeSøte

Hun er en kløpper på kakebaking og pynting og matlaging generelt, så den kommer vel til å handle mest om det, men hørte rykter om noe hobbysysler som er under planlegging også...?


18 kommentarer:

Reidun May sa...

så synd du ikke fikk me deg maleriet, de der flyplassfolka e bare dumme. så d så..
:) annika er så søt, kan tenke meg hun ble glad for gavene. D e kjekt å skjemme dem bort litt, ikke sant..

Hulda sa...

Synd at du ikke fikk maleriet med deg, rart egentlig. Så flott gave du har kjøpt til Annika, ser ut som hun storkoser seg med papirdukken. Shabby skulle jeg gjerne ha vært innom jeg også, der er nok mange fristelser. ;)

Hobbyhuset-Merete sa...

tenker det var godt å komma heim til Annika,ja..og så søte ting du hadde kjøpt til henne i Oslo. Var nettopp innom bloggen til søstera di..mmm så herlege kaker ho lagar!

Mor Grethe sa...

Så fint at du kosa deg i Oslo, det er godt å få luft under vingene noen ganger. Og - utrolig godt å komme hjem igjen. Fine magnetdukker "dråkja" fikk, det er alltid stas med bygave. Synd med maleriet, triste saker:-(

åsemor sa...

Velkommen hjem :) Misunner deg besøket hos Chicas, da jeg drev butikk hadde jeg varer fra de, fine varer de har. Artige dukker til Annika. Ja,ja de på flyplassene fornekter seg ikke, at det går an !!!

cecilie sa...

Så fin gave Annika fikk! Tenker noe sånn hadde vært midt i blinken til Maisi også. Hun er så glad i sånne ting, men det er vel alle små, og store jenter. Syns det er litt moro selv også jeg. Får håpe du finner en annen måte å få levert bildet på da. Så dumt det var, og så tett at de sa det gikk greit på tlf.

JULIE K sa...

Så koselig at du har hatt en fin tur, Utrolig synd det med maleriet. Ja det har blitt helt vilt ang sikkerhetskontrollen. Kjempedumt at du var forespeilet det, her er det noen som ikke har gjort jobben sin. Artig for Annika å få deg hjem igjen tenker jeg : )

LiSbEtH sa...

Velkommen hjem igjen da du..Kjipt me bilde da, men du får sende d i posten da.. Kjem en tur no for å høre koss du har hatt d.. :)

Karoline sa...

hei. jeg har knapt vært innom på noen uker, så nå tar jeg runden og hilser. jeg har kjøpt samme magnetdukker på shabby, de er supre å ha med på reiser ol. veldig søte. karoline

Mita`s hjørne sa...

Den pappirdukken var virkelig morsom, synd med maleriet...

Ha en flott kveld...

Timotei sa...

Å ja, borte bra men hjemme best. Skjønner at det var godt å treffe Annika igjen! Så smart med de magnetiske papirdukkene. Kom plutselig på at jeg har en hel pose full med papirdukker fra da jeg var lita. Håper de ikke er kastet...

Anonym sa...

Koselig blogg. Slike magnetpapirdukker har jenta mi også , bare at der var det slik at hun skulle fargelegge klærne selv. Det store blå bildet ditt er kjempefint!

Anonym sa...

Hei Annette! Takk for titten på bloggen din! Den var virkelig flott. Vi har fått ny PC og bredbånd i hus, så nå koser jeg meg med surfing om kveldene. Har tittet innom flere blogger i slekta, og jeg må si at dere er virkelig kreative. Kanskje du tar et kurs lenger oppi bakken også en gang - når jeg får mer fritid...Me talast! Mvh Merete

Sylvia sa...

Så dumt med det maleriet. Service, nei takk....!! Uff altså!

Bølgeteppe ditt ble fint! Veldig lurt med et skjerf i samme teknikk. Mulig jeg må lage det, for å se om jeg i det hele tatt gidder å lage et helt teppe. kremt!

Kamera, ja. Mitt er et jeg har kjøpt via en bokklubb(for å bruke opp poeng)Det heter Olympus 600, og jeg er veldig fornøyd med det. Kjøpte det for 1800 kr, men tror det koster rundt 3000.
Mye finesser men enkel å bruke, og en stor "skjerm". Vet om flere som har det kameraet.

Anna Lisa sa...

Så dumt det m maleriet...Bra du hadde en fin tur. Klem

Anonym sa...

Så leit du ikke fikk med deg maleriet.. Det er så utrolige teite på disse flyplassene.. Opplevde akkurat det sammen en gang da vi skulle ha med degusene med hjem fra stavanger. Var helt ok på telefon, men ikke da vi kom på flyplassen.
Kjekt at du har vært innom scrappesiden min, ikke blitt så mye gjort der i det siste, men ser for meg at jeg skal få gjort litt nå fremover!

siripirisiri sa...

Nå ble jeg litt sint her.. DRITTflyselskap...
Det var da endelig godt at det ordna seg med hjemkjøring da, så du iallefall fikk dratt på tur!

Utrolig morsom dukke med klær!
Jeg har fundert litt på å lage slike, men familiemedlemmer, som man kan henge på kjøleskapet! HAH vi får se om det blir noe av det :)

God helg!

Siri:)

LiSbEtH sa...

No har i ny blogg... igjen...lova å bli flinkere å legge inn no..