tirsdag, oktober 10, 2006

Litt av mitt...

Jeg er med på en hemmelig venn along som Anniche har satt i gang. Les mer om dette på bloggen hennes! Bloggen min har stort sett vært konsentrert om ting jeg selv har laget, men har vist frem lite av hva slags "nips" og interiør jeg liker. Tenkte det kunne være enklere for den som skal være min hemmelige venn, hvis jeg viser frem hva jeg har fra før...? Her kommer noen få smakebiter!


Disse søte kaffekoppene (Figgjo Flint) fikk jeg av en god venninne for mange år siden. Har ikke råd til å bruke de, de er bare eyecandy for meg!


Har en forkjærlighet for miniatyrer, liker spesielt godt syltetøyglassene i bakgrunnen.


Og her er lampa mi, kjøpte den hos den lokale antikvitetshandleren til en billig penge. Ikke alle mine gjester som deler min begeistring for denne, men jeg synes den har sin sjarm.

Jeg liker også sterkere farger, ble litt mye pastell her da! Skal ta flere bilder en annen dag!

5 kommentarer:

Katarina sa...

Sikle,sikle!!! De der koppene skulle jeg gjerne ha hatt!!!!Flott at du legg ut ting da det sier mye om en person. Klem ps: Lampa di var retro ,men akk så søt!

anniche sa...

Åh. de koppene dine var jo bare lovely- skulle jeg gjerne hatt kloa i ...hihi;) Skjønner godt du er forsiktig med de da!!
Så lurt å legge ut de tingene du liker, moro!!
Skal oppfordre flere til det.

Karna sa...

Er greit å vite, kan jo være det er til deg jeg skal sende, nå starter det snart, gleder meg!

Den gode feen sa...

Oj, fekk lyst til å sende deg ei gave, for eg har noko som høyrer til noko du har :) Har spurt om å få vere med i alongen, men det er jo ikkje garantert om eg evt får deg som venn. Kan ikkje eg få adressa di, så skal du få ein pakke i posten av meg?

Annettes Hobbyblogg sa...

Hei, du gode fe!
Det var da hyggelig! Blir nesten litt flau jeg nå da! Det kan jo hende at jeg tilfeldigvis er din hemmelige venn? Skal bli spennende dette ja! Adressen min er:
Annette Tjelle
6460 Eidsvåg i Romsdal
Du e no bra søt og snill da!