lørdag, oktober 21, 2006

Jippi!! Fikk gaven min i dag!!!


Så spennende!!! Fikk gave med kjempekoselig kort fra min hemmelige venn i interior-alongen i dag!


Her ser dere herligheten, jeg er SÅ fornøyd med alt sammen. Jeg fikk 2 rosa duftlys, 2 pakker med søte hjerteperler i rødt og oransje, pynt til kubbelys i mine yndlingsfarger, en liten velduftende rose og en kul limegrønn teboks med verdens søteste tepose oppi! Gleder meg til å smake på denne ja! Kjære hemmelige venn, jeg er imponert over at du har satt deg så godt inn i hva jeg liker. Og teboksen var kjempefin, helt perfekt! Aner ikke hvem du er, men det må jeg prøve å finne ut! Tusen tusen takk!


Nærbilde av teposen...åh, så søtt asså!!!

11 kommentarer:

Anonym sa...

For en nydelig gave du har fått, jeg har bare fått den fantastiske gaven jeg også, er så lykkelig!! Aner ikke hvem det er fra.....

Anonym sa...

Så koselig at du likte gaven. Studerte bloggen din nøye for å bli kjent med deg. Synes du har en kjempetrivelig blogg og jenta di er jo ei utrolig søt lita tulle. Hun er jo en super modell til alt det fine du lager. Klem fra din hemmelige venn.

Anonym sa...

Å du e heldig som har fått gave fra din hemmelig venn.. Æ vente enda spent på gave æ. Kos dæ masse i helga. Klem fra mæ

Tone sa...

Hmmm, himlagott te, jeg tror nok jeg vet hvem vennen din er... Men jeg sier ikke noe jeg ;-)

Anonym sa...

wow, så flott den gaven din var da!!Den teen så bare utrolig spennende ut!!
Og jeg vet hvem som ER vennen din jeg, æadda blædda...hihi;)
Ha en fantastisk søndag!!

Metteflette sa...

Kjempefin gave! Ja jeg syns også jeg har sett den teen i en eller annen blogg! Hi hi

Nette sa...

Å nei, føler meg så teit som ikke skjønner hvem jeg har fått gave fra....har en mistanke da! Såg i en blogg her om ei som har vært på Sverigetur...hm...men er jammen ikke sikker!

Anonym sa...

Stakkar deg altså. Har fjernet noe fra bloggen som kunne identifisere meg. Tenkte det skulle være litt vanskelig. Noe som de andre har sett. Du får lete litt til å spørre på bloggen om du lurer på hvem jeg er. Jeg leste også om noen som har vært i Sverige. Hilsen din hemmelige venn.

Nette sa...

I den bloggen jeg tenker på var det noen som hadde kjøpt seg snurrepolkagriser...tampen brenner????

Anonym sa...

Det er vist noen polkagriser på bloggen min ja ; ) Din hemmelige venn.

Anonym sa...

Kjempefin gave du har fått! Skikkelig koselig. Tror nok at jeg vet hvem den hemmelige vennen diner jeg også.....Jeg er ikke noen god detektiv selv,for jeg har ingen aning om hvem min hemmelige venn er..... ;-}