fredag, juli 20, 2007

Flyttemodus...

Jeg, Annika, min søster og hennes to gullgutter har nylig vært på en kort men trivelig miniferie på Hundhamaren, hvor vi trådde våre barnesko. Alltid koselig å se igjen slekta, selv om vi ikke fikk hilst på alle denne gangen dessverre. Men tre dager hos oldefar Anders var kjempekjekt, både for han og ungene. Vi var selvsagt på IKEA og jeg fikk også sett meg litt rundt inne i byen (Cornelias hus, Barna i bakgården, osv...) Barna (og mødrene) storkoste seg på bilturen tilbake med Trond Viggo`s beste på full guffe i bilen! Anbefales:-))) Nå er jeg i flyttemodus, driver og pakker for å flytte to steinkast unna til en større leilighet med flere rom:-)
Har forresten kjøpt meg nytt kamera og driver å tester det ut nå om dagen, er ganske fornøyd, mye bedre enn det forrige iallefall. Har også begynt på et par hekleprosjekter igjen, men det blir nok gaver, så jeg viser de senere. Dette er jo ment å være en hobbyblogg, men det sklir visst litt ut...hehe! Kreativiteten min kommer nok tilbake når jeg får større plass og boltre meg på!
Fortsatt god sommer!!!

onsdag, juli 11, 2007

Hei og hopp!!!

Ja, nå er det jo et par uker siden jeg besøkte Katarina i København, men jeg vil bare benytte anledningen til å takke henne for en herlig langhelg med masse shopping, byvandring, fliring, kafebesøk, hobbykvelder, tedrikking, sol, øsregn (hihi!), store mengder sjokolade og inspirasjon! Og sikkert mye mere som jeg ikke kommer på i farta:-)))
Vi ble kjent med hverandre gjennom bloggene våre i begynnelsen av 2006 (?) og har etterhvert blitt veldig gode venninner. Likevel var jeg ganske nervøs der jeg ankom Kastrup og skulle møte henne for første gang. Jeg fikk en stor klem av både henne og lille Idamor og dermed var isen brutt, eller smelta...hehe!
Kjempespennende å bli vist rundt i Københavns deilige gater og flotte butikker av en som deler mye av de samme interessene og vet hvor alt er! For ikke å snakke om den stilige loftsleiligheten hennes, mye bedre enn hvilket som helst luksushotell!
Så tusen takk, kjære Katarina, du er bare helt topp!!!
Shoppa en del som jeg kommer til å vise frem i et annet innlegg (må øve litt på å bruke det nye kameraet) og fikk mye fint av Katarina som også skal frem i lyset:-)))
Ellers har jeg vært litt rundt omkring i distriktet og skal en liten tur til Trondheim over helga.
Dette ble da et veeeeldig langt innlegg, men jeg må jo prøve å ta igjen for snart en mnd uten innlegg...whæh!
Fortsatt god sommer til alle mine kjære medbloggere!!!