fredag, september 29, 2006

Rosene mine


I mangel på "grønne fingre" har jeg heller malt roser og hengt dem opp på veggen bak glass og ramme! Denne akvarellen ble til i går etter mønster og ide av Aud Rye. Satte på en gammel ramme, syntes det ble helt greit uten passepartout. Lurer på om jeg skal pusse litt på rammen, kan bli litt mere sjarmerende da kanskje?
Driver med flere malerier for tiden, men kan ikke vise de fram ennå. Ønsker en koselig helg til alle som er innom!!!

tirsdag, september 26, 2006

Rosa Odessa til Annika!!!


Se så fin en Odessa Annika fikk i gave av Kristin Helene!!! Tuuuuusen tusen takk, snille Kristin! bloggen hennes finner du på høyre siden her og er absolutt verdt et besøk!!


Hun har til og og med hatt på snor med perler...lekkert og praktisk!

lørdag, september 23, 2006

Hjelmlue og fargerike toalettmapper


Her er et forsøk på en "hjelmlue" til litjmora mi. Den ble vel tettsittende, men da sitter den godt på. Den er heklet i ullgarn (Heilo), så den varmer vel noe selv om den er litt luftig.


Dette er den søte rosa toalettmappen. Et prosjekt jeg har drevet med på mammas hobbyrom. Har brukt stoffer fra gamle gardiner og duker kjøpt på Fretex, mine gamle klær, mammas lappestoffer og noen gamle blonder og bånd.


Denne er så stygg at den nesten er stilig... og litt musikalsk hvis man ser nærmere etter. Merk at det er ca 13 år siden sist jeg tok i en symaskin...resultatet er deretter, MEN øvelse gjør mester!


Denne er jo også litt spesiell, men veldig frisk! Hehe!


Denne siste ble den mest nøytrale, synd at jeg tok så bredt skråbånd. Det blir litt sånn når man tager hva man haver...og ikke minst stresser med å få ferdig ting. Men jeg synes det var morsomt å lage disse. Nå har jeg jo fått øvd meg litt, så da går det vel bedre neste gang. Ha en trivelig helg alle sammen!!!

torsdag, september 21, 2006

Endelig på nett igjen!!!


Ja, så er jeg endelig på nett etter en laaaang periode uten. Grunnen er at jeg har vært på flyttefot. Det meste er på plass i nyleiligheta, resten har blitt stabla her inne på boden...kaos, men det blir nok ryddig her inne snart får man håpe...


Har ikke fått gjort mye hobbyrelatert i det siste, men dette maleriet er ganske nytt. Ikke helt ferdig ennå, men ikke mye som skal til.


Så har jeg rammet inn mitt solhatt-bilde.


Dette skal bli en liten lue.


Og her blir det et skjerf...

Driver med et aldri så lite symaskinprosjekt, men det er på mammas hobbyrom. Skal ta bilder neste gang jeg låner maskina hennes.